Seguir
Gema Blazquez Abellan
Gema Blazquez Abellan
Dirección de correo verificada de uclm.es
Título
Citado por
Citado por
Año
The importance of bee-collected pollen in the diet: a study of its composition
MTO Villanueva, AD Marquina, RB Serrano, GB Abellán
International Journal of Food Sciences and Nutrition 53 (3), 217-224, 2002
1422002
Drug use, family support and related factors in university students. A cross-sectional study based on the uniHcos Project data
T Fernández-Villa, AJ Molina, C Amezcua-Prieto, R Mateos, JM Cancela, ...
Gaceta sanitaria 33, 141-147, 2019
442019
Psychological distress, family support and employment status in first-year university students in Spain
J Arias-de la Torre, T Fernández-Villa, AJ Molina, C Amezcua-Prieto, ...
International journal of environmental research and public health 16 (7), 1209, 2019
402019
Alimentación saludable y autopercepción de salud
GB Abellán, JDLT Hidalgo, JR Sotos, JLT López, CLV Jiménez
Atencion primaria 48 (8), 535-542, 2016
402016
Modification of vitamins B1 and B2 by culinary processes: traditional systems and microwaves
MTO Villanueva, AD Marquina, EF Vargas, GB Abellán
Food chemistry 71 (4), 417-421, 2000
232000
Alimentación saludable y autopercepción de salud
G Blázquez Abellán, JD López-Torres Hidalgo, J Rabanales Sotos, ...
Aten. prim.(Barc., Ed. impr.), 535-542, 2016
202016
Macroelements in dietetic products containing propolis
EG Rodrı́guez, GB Abellán, MTO Villanueva
Food chemistry 66 (1), 15-19, 1999
161999
Evaluación de la satisfacción con el tratamiento farmacológico en personas con hipertensión arterial
J López-Torres López, G Blázquez Abellán, MR López-Torres Hidalgo, ...
Revista Española de Salud Pública 93, e201910080, 2020
132020
Sodium, potassium, calcium and magnesium content in breakfast cereals: products highly consumed by the spanish population
MT Orzáez Villanueva, A Díaz Marquina, B Arribas de Diego, ...
European Food Research and Technology 211, 352-354, 2000
122000
Hábitos de consumo de productos apícolas en un colectivo de ancianos
M Orzáez Villanueva, A De Frutos Prieto, M Téllez González, ...
Archivos latinoamericanos de nutricion 52 (4), 362-367, 2002
92002
Factors associated with meat consumption in students of Spanish universities: Unihcos project
R Ortiz-Moncada, M Morales-Suárez-Varela, Á Avecilla-Benítez, ...
International Journal of Environmental Research and Public Health 16 (20), 3924, 2019
82019
Turrón de Jijona: Elaboración artesanal e industrial
GB Abellán, AD Marquina, MTO Villanueva
Alimentación, equipos y tecnología 14 (9), 47-54, 1995
71995
Estudio del contenido graso, del índice de yodo y del índice y grado de acidez en los turrones de Alicante y Jijona
GB Aballan, AD Marquina, MTO Villanueva
Grasas y aceites 50 (2), 105-110, 1999
61999
Turrón de Jijona: Origen, historia y valor nutritivo
G Blázquez Abellán, M Orzáez Villanueva, A T y Díaz Marquina
Offarm. Diciembre, 50-56, 1995
61995
Reliability and validity of the treatment satisfaction with medicines questionnaire (SATMED-Q) in persons with arterial hypertension
J López-Torres López, J Rabanales-Sotos, MR López-Torres Hidalgo, ...
International Journal of Environmental Research and Public Health 18 (6), 3212, 2021
52021
El" hidromiel" o" vino de miel" a través de la historia
GB Abellán, MAZ Revilla, MET Isasa, MTO Villanueva
Alimentación y cultura: actas del congreso internacional, 1998, Museo …, 1999
41999
Menstrual problems and lifestyle among Spanish university women
E Fernández-Martínez, T Fernández-Villa, C Amezcua-Prieto, ...
International Journal of Environmental Research and Public Health 17 (20), 7425, 2020
32020
Discriminant analysis of Jijona nougat qualities
GB Abellán, AD Marquina, MTO Villanueva, PC Alvaro
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und-Forschung A 205, 274-276, 1997
31997
Turrón de Jijona: Comercialización, venta y consumo
GB Abellán, AD Marquina, MTO Villanueva
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, 117-122, 1996
31996
Macroelements content in Nougat, a traditional Spanish sweet
GB Abellán, IG de Santiago, AD Marquina, MTO Villanueva
Journal of food composition and analysis 13 (3), 265-273, 2000
22000
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20