Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot3 articles
5 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Adnane BeniaichMohammed VI Polytechnic UniversityCorreu electrònic verificat a um6p.ma
- Antonio Valero DíazProfesor Universidad de CórdobaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Arícia PossasUniversity of CórdobaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Rafael GavaraResearch Professor, Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (IATA-CSIC)Correu electrònic verificat a iata.csic.es
- Fernando Perez-RodriguezProfesor Microbiologia Alimentos (UCO)Correu electrònic verificat a uco.es
- Rosa Maria García-GimenoCatedrática de Universidad, Dpto Bromatologia y Tecnologia de los Alimentos, Facultad de VeterinariaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Ralf GreinerMax Rubner-InstitutCorreu electrònic verificat a mri.bund.de
- Eduardo Mendes RamosUniversidade Federal de LavrasCorreu electrònic verificat a ufla.br
- Marcio SchmieleUniversidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e MucuriCorreu electrònic verificat a ict.ufvjm.edu.br
- Paulo de Souza Costa SobrinhoCorreu electrònic verificat a ufvjm.edu.br
- Veronica Ortiz AlvarengaFederal University of Minas GeraisCorreu electrònic verificat a ufmg.br