Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot52 articles
0 articles*
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- David C. PowersTexas A&M ChemistryCorreu electrònic verificat a chem.tamu.edu
- Milan GembickyUniversity of California San DiegoCorreu electrònic verificat a ucsd.edu
- Jon ClardyProfessor of Biological Chemistry, Harvard Medical SchoolCorreu electrònic verificat a hms.harvard.edu
- Kurtis Mickel CarschArnold O. Beckman Postdoctoral Fellow, UC BerkeleyCorreu electrònic verificat a berkeley.edu
- Kyle M LancasterCornell UniversityCorreu electrònic verificat a cornell.edu
- Timothy R. RamadharAssistant Professor of Chemistry, Howard UniversityCorreu electrònic verificat a howard.edu
- Yuyang DongMassachusetts Institute of TechnologyCorreu electrònic verificat a mit.edu
- Matthew PownerUCLCorreu electrònic verificat a ucl.ac.uk
- Raúl Hernández SánchezNorman Hackerman Welch Young Investigator Junior Chair, Assistant Professor at Rice UniversityCorreu electrònic verificat a rice.edu
- Alison R. FoutProfessor of Chemistry, Texas A&M UniverisityCorreu electrònic verificat a tamu.edu
- William A. TisdaleProfessor of Chemical Engineering, MITCorreu electrònic verificat a mit.edu
- Jarad A MasonHarvard UniversityCorreu electrònic verificat a chemistry.harvard.edu
- Rui SunHarvard UniversityCorreu electrònic verificat a g.harvard.edu
- Jason BenedictUniversity at BuffaloCorreu electrònic verificat a buffalo.edu
- Mohammad R. SeyedsayamdostPrinceton UniversityCorreu electrònic verificat a princeton.edu
- Andrey A YakovenkoArgonne National LaboratoryCorreu electrònic verificat a aps.anl.gov
- Alaina HartnettHarvard UniversityCorreu electrònic verificat a g.harvard.edu
- Gabriel MenardUniversity of California, Santa BarbaraCorreu electrònic verificat a chem.ucsb.edu
- YINGWEI LI (李穎薇)Harvard UniversityCorreu electrònic verificat a fas.harvard.edu
- Luke M. DavisTufts UniversityCorreu electrònic verificat a tufts.edu
Segueix
Shao-Liang Zheng
Department of Chemistry and Chemical Biology, Harvard University
Correu electrònic verificat a chemistry.harvard.edu - Pàgina d'inici