Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot11 articles
5 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- francesco geobaldoPolitecnico di TorinoCorreu electrònic verificat a polito.it
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- Nicola CavalliniPolitecnico di TorinoCorreu electrònic verificat a polito.it
- Giorgio TomasiUniversity of CopenhagenCorreu electrònic verificat a plen.ku.dk
- Francesco CapozziAlma Mater Studiorum University of BolognaCorreu electrònic verificat a unibo.it
- Alessandro GiraudoPolitecnico di TorinoCorreu electrònic verificat a polito.it
- Marina COCCHIDipartimento di Scienze Chimiche e GeologicheCorreu electrònic verificat a unimore.it
- Flaminia Cesare MarincolaDepartiment of Chemical and Geological Sciences, University of CagliariCorreu electrònic verificat a unica.it
- Evrim AcarSimula Research LabCorreu electrònic verificat a simula.no
- Bekzod Khakimov BahromovichAssociate ProfessorCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- Gianfranco PiconeUniversity of BolognaCorreu electrònic verificat a unibo.it
- Violetta AruUniversity of CopenhagenCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryCorreu electrònic verificat a ehu.eus
- Alessandro UlriciAssociate Professor of Analytical Chemistry and Chemometrics, University of Modena and Reggio EmiliaCorreu electrònic verificat a unimore.it
- Leonardo TenoriUniversity of Florence, CERM, CIRMMP, FiorGen FoundationCorreu electrònic verificat a cerm.unifi.it
- Luisa Manninaprofessore di chimica degli alimentiCorreu electrònic verificat a uniroma1.it
- Davide BallabioUniversità degli Studi di Milano - BicoccaCorreu electrònic verificat a unimib.it
- Luca LaghiResearcher, Department of Agricultural and Food Sciences, Bologna UniversityCorreu electrònic verificat a unibo.it
Segueix
Francesco Savorani
Assoc. prof. Polytechnic of Turin
Correu electrònic verificat a polito.it - Pàgina d'inici