Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot8 articles
5 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Anderson S. Sant'AnaDepartment of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of CampinasCorreu electrònic verificat a unicamp.br
- Veronica Ortiz AlvarengaFederal University of Minas GeraisCorreu electrònic verificat a ufmg.br
- Daniel GranatoProfessor of Functional Foods - University of LimerickCorreu electrònic verificat a ul.ie
- luciana azevedoUniversidade Federal de AlfenasCorreu electrònic verificat a unifal-mg.edu.br
- Vasco Augusto Pilão CadavezDepartment of Animal Science, School of Agriculture of the Polytechnic Institute of BraganzaCorreu electrònic verificat a ipb.pt
- Mohamed KoubaaEcole Supérieure de Chimie Organique et MinéraleCorreu electrònic verificat a escom.fr
- Giovana Anceski BataglionDepartment of Chemistry, Federal University of AmazonasCorreu electrònic verificat a ufam.edu.br
- Fereidoon ShahidiMemorial University of NewfoundlandCorreu electrònic verificat a mun.ca
- Gabriela Boscariol RaseraUniversidade Estadual de CampinasCorreu electrònic verificat a dac.unicamp.br
- Adriano Costa de CamargoUniversidad de ChileCorreu electrònic verificat a inta.uchile.cl
- Fernanda BovoFHO Uniararas - Fundação Hermínio OmettoCorreu electrònic verificat a fho.edu.br
Segueix
Leonardo do Prado Silva
Collaborator Researcher, Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering
Correu electrònic verificat a unicamp.br