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Experimental design to measure Escherichia coli removal in water through electrocoagulation K Castro-Ríos, G Taborda-Ocampo, RA Torres-Palma International Journal of Electrochemical Science 9, 610-617, 2014 | 14 | 2014 |
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INTENSIDAD DE LOS SABORES BÁSICOS DEL TOMATE (Lycopersicon esculentum) EN SEIS ESTADOS DE MADUREZ. K CASTRO RÍOS, ML RESTREPO, G TABORDA, GA QUINTERO Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial 7, 23-28, 2009 | 9 | 2009 |
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Evaluación de conservación y procesamiento en la calidad fisicoquímica y microbiológica de empanadas de maíz. LEH Montoya, MFA Buritica, EC Iguarán, KC Ríos Alimentos Hoy 27 (46), 3-14, 2019 | 5 | 2019 |
Mushrooms as a strategy to reduce food insecurity in Colombia MC Cuesta, K Castro-Ríos Nutrition & Food Science 47 (6), 817-828, 2017 | 5 | 2017 |
Inactivation efficiency of total coliforms and Escherichia coli in doped natural water by heterogeneous Fenton: Effect of process factors GT K. Castro-Ríos, E.J. Corpas, V. Cárdenas Journal of Materials and Environmental Science 8 (1), 364-369, 2017 | 4* | 2017 |
Reduction in chemical oxygen demand, coliforms, molds and yeast in coffee mucilage through electrocoagulation/Reducción de la demanda química de oxigeno, coliformes, mohos y … LF Orozco, K Castro-Rios, GT Ocampo Revista de Investigacion Agraria y Ambiental 4 (1), 13-20, 2013 | 4* | 2013 |
Hematología y calidad de la carne de cerdos alimentados con selenio orgánico en la fase de finalización GAR Castrillón, KC Ríos, WN Solarte Revista Veterinaria y Zootecnia (On Line) 5 (1), 62-68, 2011 | 4 | 2011 |
Physicochemical treatments for the reduction of aflatoxins and Aspergillus niger in corn grains (Zea mays) K Castro‐Ríos, CN Montoya‐Estrada, MM Martínez‐Miranda, ... Journal of the Science of Food and Agriculture 101 (9), 3707-3713, 2021 | 2 | 2021 |
Shelf-life assessment of pre-fried and unfried corn empanadas cold stored LE Hernandez, E Corpas-Iguaran, K Castro-Rios Contemporary Engineering Sciences 13 (1), 177-186, 2020 | 2 | 2020 |
Effect of culture preservation methods in the stability and nutritional characteristics of Pleurotus ostreatus LP Bermeo Escobar, JP Penagos González, M Orjuela Rodríguez, ... Asian Journal of Microbiology, Biotechnology & Environmental Sciences 22 (2 …, 2020 | 2* | 2020 |
Influence of Refrigeration and Freezing Storage on the Instrumental Texture of Corn Dough and Empanadas LE Hernández, AC Peláez, K Castro-Ríos Contemporary Engineering Sciences 12 (4), 149 - 156, 2019 | 2 | 2019 |
Eficiencia biológica de Pleurotus sajor-caju. MT Salgado, LS Cock, K Castro-Ríos Revista Institucional Universidad Tecnológica del Chocó, 41-44, 2005 | 2 | 2005 |
Removal of chemical oxygen demand in coffee mucilage by electrocoagulation K Castro-Ríos, LF Orozco-García, G Taborda-Ocampo ECS Transactions 47 (1), 275, 2013 | 1 | 2013 |
Desarrollo de un vocabulario para la evaluación sensorial de agua tratada envasada en Colombia WAV Ospina, KC Ríos Alimentos Hoy 21 (25), 58-65, 2012 | 1 | 2012 |