Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot51 articles
15 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Weicang WangPurdue UniversityCorreu electrònic verificat a purdue.edu
- Katherine Z. SanidadWeill Cornell MedicineCorreu electrònic verificat a med.cornell.edu
- Bruce D. HammockUniversity of California DavisCorreu electrònic verificat a ucdavis.edu
- Hang XiaoDepartment of Food Science, University of MassachusettsCorreu electrònic verificat a foodsci.umass.edu
- Jun YangResearch Scientist, University of California, DavisCorreu electrònic verificat a ucdavis.edu
- Haixia YangChina Agricultural UniversityCorreu electrònic verificat a cau.edu.cn
- Eric A. DeckerUniversity of MassachusettsCorreu electrònic verificat a foodsci.umass.edu
- Jianan ZhangUniversity of North Carolina at Chapel HillCorreu electrònic verificat a unc.edu
- Jun-Yan LiuChongqing Medical UniversityCorreu electrònic verificat a cqmu.edu.cn
- Yuxin WangPurdue UniversityCorreu electrònic verificat a purdue.edu
- Viriya NitteranonRajamangala University of Technology Tawan-okCorreu electrònic verificat a rmutto.ac.th
- Katherine FerraraStanford UniversityCorreu electrònic verificat a stanford.edu
- Darryl ZeldinNational Institutes of HealthCorreu electrònic verificat a niehs.nih.gov
- Matthew L EdinStaff Scientist, NIH/NIEHSCorreu electrònic verificat a niehs.nih.gov