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Walter Francisco Salas Valerio
Walter Francisco Salas Valerio
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Influence of tara gum and xanthan gum on rheological and textural properties of starch-based gluten-free dough and bread
J Vidaurre-Ruiz, S Matheus-Diaz, F Salas-Valerio, G Barraza-Jauregui, ...
European Food Research and Technology 245, 1347-1355, 2019
392019
Vida en anaquel de galletas saladas utilizando pruebas aceleradas
GGP Isuiza, JFL Perez, IC Sánchez, JC Olano, W Salas, LFV Delgado
Anales Científicos 79 (1), 218-225, 2018
182018
Evaluación instrumental de la textura del queso elaborado con suero concentrado por ultrafiltración
C Guerrero Ramos, WF Salas Valerio, EO Baldeón-Chamorro
Revista de la Sociedad Química del Perú 81 (3), 273-282, 2015
182015
Propiedades de pasta y texturales de las mezclas de harinas de quinua (Chenopodium quinoa), kiwicha (Amaranthus caudatus) y tarwi (Lupinus mutabilis) en un sistema acuoso
JM Vidaurre-Ruiz, WF Salas-Valerio, R Repo-Carrasco-Valencia
Revista de Investigaciones Altoandinas 21 (1), 5-14, 2019
162019
Orifice Discharge Coefficients for Power‐Law Fluids
WF SALAS‐VALERIO, JF Steffe
Journal of food process engineering 12 (2), 89-98, 1990
151990
Rheological and textural properties of gluten‐free doughs made from Andean grains
J Vidaurre‐Ruiz, F Salas‐Valerio, R Schoenlechner, ...
International Journal of Food Science & Technology 56 (1), 468-479, 2021
112021
Modeling Heat Transfer During Blanching of Cubic Particles of Loche (Cucurbita moschata Duch.) and Potato (Solanum tuberosum L.) Using Finite Difference …
VRJ Mauricio, SVW Francisco
Journal of food process engineering 40 (3), e12451, 2017
82017
Modelamiento de la transferencia de calor durante el escaldado del loche (Cucurbita moschata) y papa (Solanum tuberosum)
JM Vidaurre Ruiz
Universidad Nacional Agraria La Molina, 2015
52015
Three‐dimensional modeling of heat transfer during freezing of suspended and in‐contact‐with‐a‐surface yellow potatoes and ullucus
W Salas‐Valerio, M Solano‐Cornejo, M Zelada‐Bazán, J Vidaurre‐Ruiz
Journal of food process engineering 42 (6), e13174, 2019
42019
Modelos de migración del plomo de dos envases celulósicos en contacto con simulante de alimentos
GM Cabrejos-Hurtado, WF Salas-Valerio
Revista de la Sociedad Química del Perú 85 (4), 452-462, 2019
12019
A proposal to model the pasting curve of gluten‐free bakery formulations
J Vidaurre‐Ruiz, W Salas‐Valerio, L Briceño‐Berrú, EO Baldeón, ...
Journal of Food Process Engineering 47 (1), e14506, 2024
2024
Determinación de la difusividad térmica y los perfiles de temperatura de la papa entera (Solanum tuberosum L.) durante el calentamiento en medio líquido
JFM Pisco, WFS Valerio
Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales 7 (2), 50-61, 2020
2020
Pasting and textural properties of mixtures of quinoa (Chenopodium quinoa), kiwicha (Amaranthus caudatus), and tarwi (Lupinus mutabilis) flours in an aqueous system
J Vidaurre-Ruiz, W Salas-Valerio, R Repo-Carrasco-Valencia
2019
Modeling drying kinetics of Peruvian yellow potatoes (Solanum gonyocalix)
GCC Fajardo, RAV Arrunategui, WFS Valerio
Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales 4 (1), 39-47, 2017
2017
INSTRUMENTAL EVALUATION A CHEESE TEXTURE MADE FROM CONCENTRATED WHEY BY ULTRAFILTRATION
C Guerrero Ramos, WF Salas Valerio, EO Baldeón Chamorro
2015
Analyzing Consumer Demand for Andean Root and Tuber Products in Peru
R Bathrick, RM Nayga, L Cisneros-Zevallos, F Salas-Valerio, S Iturrizaga
Journal of Food Products Marketing 13 (2), 83-101, 2007
2007
Analyzing consumer demand for andean root and tuber products in Peru.
S Bathrick, R., Nayga, R. M., Cisneros-Zevallos, L., Salas-Valerio, F ...
Journal of Food Products Marketing 13, 83-101, 2007
2007
Flow distribution of non-Newtonian fluids from a manifold system
WFS Valerio
Michigan State University. Department of Agricultural Engineering, 1988
1988
Obtención de bebida de soya en polvo a partir de frijol de soya (Glycinemax) integral
WF Salas Valerio
Universidad Nacional Agraria La Molina, 1981
1981
Obtainment of a drink from soybean powder from integral soybean bean
WF Salas Valerio
1981
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20