Pyrosequencing vs. culture-dependent approaches to analyze lactic acid bacteria associated to chicha, a traditional maize-based fermented beverage from Northwestern Argentina P Elizaquível, A Perez-Cataluna, A Yepez, C Aristimuno, E Jimenez, ... International Journal of Food Microbiology 198, 9-18, 2015 | 106 | 2015 |
In situ riboflavin fortification of different kefir-like cereal-based beverages using selected Andean LAB strains A Yépez, P Russo, G Spano, I Khomenko, F Biasioli, V Capozzi, R Aznar Food microbiology 77, 61-68, 2019 | 88 | 2019 |
Biopreservation potential of lactic acid bacteria from Andean fermented food of vegetal origin A Yépez, C Luz, G Meca, G Vignolo, J Mañes, R Aznar Food Control 78, 393-400, 2017 | 71 | 2017 |
Exploring diversity and biotechnological potential of lactic acid bacteria from tocosh-traditional Peruvian fermented potatoes-by high throughput sequencing (HTS) and culturing E Jiménez, A Yépez, A Pérez-Cataluña, ER Vásquez, DZ Dávila, ... LWT 87, 567-574, 2018 | 51 | 2018 |
Real-time detection of riboflavin production by Lactobacillus plantarum strains and tracking of their gastrointestinal survival and functionality in vitro and in vivo using … ML Mohedano, S Hernández-Recio, A Yépez, T Requena, ... Frontiers in microbiology 10, 1748, 2019 | 38 | 2019 |
Genomic insights into five strains of Lactobacillus plantarum with biotechnological potential isolated from chicha, a traditional maize-based fermented beverage from … L Rodrigo-Torres, A Yépez, R Aznar, DR Arahal Frontiers in microbiology 10, 470981, 2019 | 31 | 2019 |
Functional and nutritious beverages produced by lactic acid bacteria MG Llamas-Arriba, AM Hernández-Alcántara, A Yépez, R Aznar, ... Nutrients in beverages, 419-465, 2019 | 14 | 2019 |
Acetobacter musti sp. nov., isolated from Bobal grape must S Ferrer, R Mañes-Lázaro, Y Benavent-Gil, A Yépez, I Pardo International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology 66 (2 …, 2016 | 11 | 2016 |
Potencial biotecnológico de bacterias lácticas aisladas de productos fermentados de latinoamérica y su aplicación en alimentos funcionales A Yépez Universitat de València, 2019 | 2 | 2019 |
EVALUACIÓN DE LA SEGURIDAD ALIMENTARIA MEDIANTE ANÁLISIS GENÓMICO DE 14 CEPAS DE BACTERIAS LÁCTICAS CON POTENCIAL BIOTECNOLÓGICO L Rodrigo-Torres, A Yépez, R Aznar, DR Arahal Nuevas tendencias en microbiología de alimentos, 212, 2018 | | 2018 |
Evaluación de la seguridad alimentaria mediante análisis genómico de 14 cepas de bacterias lácticas con potencial biotecnológico LR Torres, A Yépez, RA Novella, DR Arahal Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de …, 2018 | | 2018 |
Contribución de las bacterias lácticas a la seguridad alimentaria de productos fermentados de origen vegetal A Yépez, CL Mínguez, G Meca, RA Novella Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional …, 2016 | | 2016 |
Bacterias lácticas aisladas de" tocosh", patatas fermentadas andinas, y su potencial biotecnológico en alimentos funcionales A Yépez, E Jiménez, AP Cataluña, E Ramos, G Vignolo, PS Cocconcelli, ... Avances en microbiología, 283-284, 2015 | | 2015 |
Pirosecuenciación" versus" cultivo en el análisis de bacterias lácticas asociadas a" tocosh", patatas fermentadas andinas RA Novella, AP Cataluña, A Yépez, E Jiménez, E Ramos, PS Cocconcelli, ... Avances en microbiología, 282-283, 2015 | | 2015 |