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Alba Yépez
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Pyrosequencing vs. culture-dependent approaches to analyze lactic acid bacteria associated to chicha, a traditional maize-based fermented beverage from Northwestern Argentina
P Elizaquível, A Perez-Cataluna, A Yepez, C Aristimuno, E Jimenez, ...
International Journal of Food Microbiology 198, 9-18, 2015
1062015
In situ riboflavin fortification of different kefir-like cereal-based beverages using selected Andean LAB strains
A Yépez, P Russo, G Spano, I Khomenko, F Biasioli, V Capozzi, R Aznar
Food microbiology 77, 61-68, 2019
882019
Biopreservation potential of lactic acid bacteria from Andean fermented food of vegetal origin
A Yépez, C Luz, G Meca, G Vignolo, J Mañes, R Aznar
Food Control 78, 393-400, 2017
712017
Exploring diversity and biotechnological potential of lactic acid bacteria from tocosh-traditional Peruvian fermented potatoes-by high throughput sequencing (HTS) and culturing
E Jiménez, A Yépez, A Pérez-Cataluña, ER Vásquez, DZ Dávila, ...
LWT 87, 567-574, 2018
512018
Real-time detection of riboflavin production by Lactobacillus plantarum strains and tracking of their gastrointestinal survival and functionality in vitro and in vivo using …
ML Mohedano, S Hernández-Recio, A Yépez, T Requena, ...
Frontiers in microbiology 10, 1748, 2019
382019
Genomic insights into five strains of Lactobacillus plantarum with biotechnological potential isolated from chicha, a traditional maize-based fermented beverage from …
L Rodrigo-Torres, A Yépez, R Aznar, DR Arahal
Frontiers in microbiology 10, 470981, 2019
312019
Functional and nutritious beverages produced by lactic acid bacteria
MG Llamas-Arriba, AM Hernández-Alcántara, A Yépez, R Aznar, ...
Nutrients in beverages, 419-465, 2019
142019
Acetobacter musti sp. nov., isolated from Bobal grape must
S Ferrer, R Mañes-Lázaro, Y Benavent-Gil, A Yépez, I Pardo
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology 66 (2 …, 2016
112016
Potencial biotecnológico de bacterias lácticas aisladas de productos fermentados de latinoamérica y su aplicación en alimentos funcionales
A Yépez
Universitat de València, 2019
22019
EVALUACIÓN DE LA SEGURIDAD ALIMENTARIA MEDIANTE ANÁLISIS GENÓMICO DE 14 CEPAS DE BACTERIAS LÁCTICAS CON POTENCIAL BIOTECNOLÓGICO
L Rodrigo-Torres, A Yépez, R Aznar, DR Arahal
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos, 212, 2018
2018
Evaluación de la seguridad alimentaria mediante análisis genómico de 14 cepas de bacterias lácticas con potencial biotecnológico
LR Torres, A Yépez, RA Novella, DR Arahal
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de …, 2018
2018
Contribución de las bacterias lácticas a la seguridad alimentaria de productos fermentados de origen vegetal
A Yépez, CL Mínguez, G Meca, RA Novella
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional …, 2016
2016
Bacterias lácticas aisladas de" tocosh", patatas fermentadas andinas, y su potencial biotecnológico en alimentos funcionales
A Yépez, E Jiménez, AP Cataluña, E Ramos, G Vignolo, PS Cocconcelli, ...
Avances en microbiología, 283-284, 2015
2015
Pirosecuenciación" versus" cultivo en el análisis de bacterias lácticas asociadas a" tocosh", patatas fermentadas andinas
RA Novella, AP Cataluña, A Yépez, E Jiménez, E Ramos, PS Cocconcelli, ...
Avances en microbiología, 282-283, 2015
2015
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