Seguir
Jose Armando Ulloa
Jose Armando Ulloa
Dirección de correo verificada de uan.edu.mx
Título
Citado por
Citado por
Año
Bacterias lácticas: Importancia en alimentos y sus efectos en la salud
JC RAMIREZ RAMIREZ, P Rosas Ulloa, MY VELAZQUEZ GONZALEZ, ...
CONACYT, 2011
2542011
El frijol (Phaseolus vulgaris): su importancia nutricional y como fuente de fitoquímicos
JA Ulloa, P Rosas Ulloa, JC Ramírez Ramírez, BE Ulloa Rangel
CONACYT, 2011
2452011
Effect of high-intensity ultrasound on the technofunctional properties and structure of jackfruit (Artocarpus heterophyllus) seed protein isolate
JA Resendiz-Vazquez, JA Ulloa, JE Urías-Silvas, PU Bautista-Rosales, ...
Ultrasonics sonochemistry 37, 436-444, 2017
2282017
La miel de abeja y su importancia
JA Ulloa, P MONDRAGON CORTEZ, R Rodríguez Rodríguez, ...
CONACYT, 2010
1762010
Effect of high-intensity ultrasound on the compositional, physicochemical, biochemical, functional and structural properties of canola (Brassica napus L.) protein isolate
NT Flores-Jiménez, JA Ulloa, JEU Silvas, JCR Ramírez, PR Ulloa, ...
Food Research International 121, 947-956, 2019
1022019
Physicochemical and functional properties of a protein isolate produced from safflower (Carthamus tinctorius L.) meal by ultrafiltration
JA Ulloa, P Rosas‐Ulloa, BE Ulloa‐Rangel
Journal of the Science of Food and Agriculture 91 (3), 572-577, 2011
652011
Preparation of biological fish silage and its effect on the performance and meat quality characteristics of quails (Coturnix coturnix japonica)
JCR Ramírez, JI Ibarra, FA Romero, PR Ulloa, JA Ulloa, KS Matsumoto, ...
Brazilian Archives of Biology and Technology 56, 1002-1010, 2013
582013
Physicochemical characterization of honey from the West region of México
P Mondragón-Cortez, JA Ulloa, P Rosas-Ulloa, R Rodríguez-Rodríguez, ...
CyTA-Journal of Food 11 (1), 7-13, 2013
562013
Production, physico-chemical and functional characterization of a protein isolate from jackfruit (Artocarpus heterophyllus) seeds
JA Ulloa, MC Villalobos Barbosa, JA Resendiz Vazquez, P Rosas Ulloa, ...
CyTA-Journal of Food 15 (4), 497-507, 2017
522017
Effect of ultrasound treatment on the hydration kinetics and cooking times of dry beans (Phaseolus vulgaris)
JA Ulloa, KV Enriquez Lopez, YB Contreras Morales, P Rosas Ulloa, ...
CyTA-Journal of Food 13 (4), 588-596, 2015
522015
Protein Concentrate from Chickpea: Nutritive Value of a Protein Concentrate from Chickpea (Cicer arietinum) Obtained by Ultrafiltration and Its Potential Use in an …
JA Ulloa, ME Valencia, ZH Garcia
Journal of Food Science 53 (5), 1396-1398, 1988
501988
Identificación y caracterización de Colletotrichum spp. causante de antracnosis en aguacate Nayarit, México
E Trinidad-Ángel, FJ Ascencio-Valle, JA Ulloa, JC Ramírez-Ramírez, ...
Revista mexicana de ciencias agrícolas 8 (SPE19), 3953-3964, 2017
412017
Frutas auto estabilizadas en el envase por la tecnología de obstáculos
JA Ulloa
UAN, 2007
352007
Ultrasonido: aplicaciones en el campo de los alimentos
J Ulloa, P Rosas, J Ramírez, B Ulloa
Revista: Nueva Época. Nayarit. México, 2013
282013
El noni: propiedades, usos y aplicaciones potenciales
JA Ulloa, P ROSAS ULLOA, JC RAMIREZ RAMIREZ, ...
CONACYT, 2012
252012
Rehydration properties of precooked whole beans (Phaseolus vulgaris) dehydrated at room temperature
JA Ulloa, CR Bonilla-Sánchez, MA Ortíz-Jiménez, P Rosas-Ulloa, ...
CYTA-Journal of Food 11 (1), 94-99, 2013
232013
Los fructanos y su papel en la promoción de la salud
J ARMANDO ULLOA, H ESPINOSA ANDREWS, GK CRUZ RODRIGUEZ, ...
CONACYT, 2010
212010
Influence of high-intensity ultrasound on physicochemical and functional properties of a guamuchil Pithecellobium dulce (Roxb.) seed protein isolate
NT Flores-Jiménez, JA Ulloa, JE Urías-Silvas, JC Ramírez-Ramírez, ...
Ultrasonics Sonochemistry 84, 105976, 2022
192022
Effect of ultrasound treatment on physicochemical, functional and nutritional properties of a safflower (Carthamus tinctorius L.) protein isolate
MR Zuñiga-Salcedo, JA Ulloa, PUU BAUTISTA-ROSALES, P Rosas-Ulloa, ...
Italian Journal of Food Science 31 (3), 2019
182019
Modelling of hydration of bean (Phaseolus vulgaris L.): Effect of the low-frequency ultrasound
LRL López, JA Ulloa, PR Ulloa, JCR Ramírez, YS Carrillo, AQ Ramos
Italian Journal of Food Science 29 (2), 288, 2017
182017
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20