Seguir
ESTER NOGUER-JUNCÀ
ESTER NOGUER-JUNCÀ
Profesora Departamento de Economía, Universitat de Girona
Dirección de correo verificada de udg.edu
Título
Citado por
Citado por
Año
Sociocultural and gastronomic revaluation of local products: trumfa in the Vall de Camprodon (Catalonia, Spain)
E Noguer-Juncà, M Crespi-Vallbona, F Fusté-Forné
International Journal of Gastronomy and Food Science 26, 100425, 2021
302021
Los programas de igualdad de género en el sector hotelero: revisión crítica de la situación en Cataluña
E Noguer Juncà, M Crespi Vallbona, J Solé Pla
Géneros: multidisciplinary journal of gender studies, 2020, vol. 9, núm. 3 …, 2020
122020
Food in Slow Tourism: The Creation of Experiences Based on the Origin of Products Sold at Mercat del Lleó (Girona)
F Fusté-Forné, P Ginés-Ariza, E Noguer-Juncà
Heritage 4 (3), 1995-2008, 2021
102021
Marketing environmental responsibility through “green” menus
E Noguer-Juncà, F Fusté-Forné
Journal of Foodservice Business Research, 1-10, 2022
62022
Valorising the rural pantry: Bridges between the preservation of fruits and slow tourism in Catalonia
P Ginés-Ariza, F Fusté-Forné, E Noguer-Juncà
Journal of Agriculture and Food Research 10, 100386, 2022
52022
Designing Michelin-starred menus from the perspective of chefs: Is the presence of local food worth a trip?
F Fusté-Forné, E Noguer-Juncà
International Journal of Food Design 9 (1), 9-25, 2024
42024
Gender Perspective in University Education: The Case of Bachelor's Degrees in Tourism in Catalonia
E Noguer Juncà, M Crespi Vallbona
RIMCIS-International and Multidisciplinary Journal of Social Sciences, 2021 …, 2021
42021
Gender Equality Programs in the accommodation sector: a critical review in Catalonia
E Noguer-Juncà, M Crespi-Vallbona, J Solé-Pla
Multidisciplinary Journal of Gender Studies 9 (3), 288-315, 2020
42020
La hospitalidad de la industria turística. El caso de la medicalización del Hotel Melià Barcelona Sarrià durante la pandemia de la Covid 19
E Noguer-Juncà, M Crespi-Vallbona
Actualidad Economica, RACEF (Real Academia de Ciencias Económicas y …, 2022
32022
The destination attachment cycle. The case of academic tourism
M Crespi-Vallbona, E Noguer-Juncà, L Coromina
Journal of Tourism and Cultural Change 21 (4), 433-450, 2023
22023
Barcelona hotel employees and their conception of fair work. An exploratory study
M Crespi-Vallbona, E Noguer-Junca, N Louzao, L Coromina
Equality, Diversity and Inclusion: An International Journal 42 (9), 56-74, 2023
22023
Un segle de canvis a la Vall de Camprodon: paisatge, economia i població.
E Noguer-Juncà, C Pedrosa-Hernández
Annals del Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès, 387-398, 2020
22020
Les vinyetes filatèliques turístiques, un element publicitari gairebé desconegut: el cas de Camprodon
E Noguer-Juncà, JS i Pont
Revista d'etnologia de Catalunya, 162-172, 2020
22020
The effect of technological changes in human resource policies. The case of hotel sector of Barcelona.
M Crespi-Vallbona, E Noguer-Junca
12023
Regional foods in the tourism value chain: the case of Hazelnut of Brunyola
E Noguer-Junca, F Fusté-Forné
Miscellanea Geographica, 2023
12023
Las viñetas filatélicas como elemento publicitario: el caso de la hotelería española
E Noguer Juncà, J Sauret Pont
© Estudios Turísticos, 2021, núm. 221, p. 21-39, 2021
12021
La valoración de los paisajes rurales: el caso de La Vall de Camprodon
EN Juncà
De lugar geográfico a destino turístico: análisis, planificación y gestión …, 2018
12018
Del producto cultural al turismo cultural: el caso del Camino de Santiago
EN Juncà, À Saez
[TESTE] RITUR-Revista Iberoamericana de Turismo 6 (2), 157-165, 2016
12016
La imatge turística del Pirineu català: el cas de la Vall de Camprodon
E Noguer Juncà
Universitat de Girona, 2014
12014
Los paisajes postmodernos y el turismo
EN Juncà
RITUR-Revista Iberoamericana de Turismo 1 (2), 83-92, 2011
12011
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20