Seguir
Francisco Vasquez
Francisco Vasquez
Universidad Tecnica del Norte
No hay ninguna dirección de correo electrónico verificada.
Título
Citado por
Citado por
Año
Detection of adulterations with different grains in wheat products based on the hyperspectral image technique: The specific cases of flour and bread
S Verdú, F Vásquez, R Grau, E Ivorra, AJ Sánchez, JM Barat
Food Control 62, 373-380, 2016
642016
Physicochemical effects of chia (Salvia hispanica) seed flour on each wheat bread-making process phase and product storage
S Verdú, F Vásquez, E Ivorra, AJ Sánchez, JM Barat, R Grau
Journal of cereal science 65, 67-73, 2015
442015
Efecto de la sustitución de harina de trigo con harina de quinoa (Chenopodium quinoa) sobre las propiedades reológicas de la masa y texturales del pan
F Vasquez-Lara, S Verdú Amat, AR Islas, JM Barat Baviera, R Grau Meló
Revista Iberoamericana de Tecnología Postcosecha 17 (2), 307-317, 2016
322016
Hyperspectral image control of the heat-treatment process of oat flour to model composite bread properties
S Verdú, F Vásquez, E Ivorra, AJ Sánchez, JM Barat, R Grau
Journal of food engineering 192, 45-52, 2017
222017
Effect of low degrees of substitution in wheat flour with sorghum, oat or corn flours on physicochemical properties of composite flours
F Vásquez, S Verdú, AR Islas, JM Barat, R Grau
Cogent Food & Agriculture 2 (1), 1269979, 2016
92016
Production of an enzymatic extract from Fusarium oxysporum f. sp. melonis using sonicated brewers’ spent grain as substrate
IA Arreola, RG Troncoso, F Vasquez, EG Martinez, AG Rascón, ...
Cereals & Grains 19, 2019
2019
Effect of the Supplementation of Wheat Flour with Coconut Flours on Dough Rheology and Physical Properties of Tortillas
NGG Heredia-Sandoval, MC Granados, F Vasquez, AR Islas-Rubio
Cereals & Grains 19, 2019
2019
LOS INSECTOS, UNA ALTERNATIVA PARA LA INDUSTRIA PANADERA
R Casillas, C Frausto, M García, E Islas, L Pérez, J Quintanar, F Vásquez
I Congreso Iberoamericano y XXXI Internacional en Administración de Empresas …, 2018
2018
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–8