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LUIS ANTONIO GONZALEZ MENDOZA
Title
Cited by
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Year
Use of Banana (Musa acuminata Colla AAA) Peel Extract as an Antioxidant Source in Orange Juices
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Changes in composition and sensory quality of red wine aged in American and French oak barrels
MP García, LA González-Mendoza
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Use of banana peel extract to stabilise antioxidant capacity and sensory properties of orange juice during pasteurisation and refrigerated storage
L Ortiz, E Dorta, M Gloria Lobo, L Antonio González-Mendoza, C Díaz, ...
Food and Bioprocess Technology 10, 1883-1891, 2017
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Paquete tecnológico cacao (Theobroma cacao L.) establecimiento y mantenimiento
P López, M Ramírez, LA Mendoza
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Manejo integrado del cultivo de lulo
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Analytic characteristics of red wine from the Canary Islands (Spain)
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Sensory analysis using sniffing, for determination of the aroma of Flor de Guia cheese
LA Gonzalez-Mendoza, F Diaz-Rodriguez
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Multivariate influence through neural networks ensemble: Study of Saharan dust intrusion in the Canary Islands
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Modelación de poblaciones vía cadenas de Markov tridimensionales
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Revista de Matemática: Teoría y Aplicaciones 25 (2), 185-214, 2018
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Estudio de la evolución temporal de los caracteres madurativos de las cepas Listán Negro, Listán Blanco y Negramoll
MJG Fernández, LAG Mendoza, F González-Monje, MP García
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, 135-140, 1998
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Physical model of the stomach motor activity
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La Estevia (Stevia rebaudiana Bertoni): un cultivo que llego a Mexico para quedarse.
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Agroproductividad 5 (5), 12-22, 2012
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Análisis económico y sensorial de los vinos de malvasía en Canarias.
VJ Cano Fernández, G Guirao Pérez, MC Rodríguez Donate, ...
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Análisis sensorial de los vinos de malvasía en Canarias
VJC Fernández, LAG Mendoza, GG Pérez, MCR Donate, JZ Hernández, ...
Anales de economía aplicada 2007, 186-204, 2007
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CRIANZA DE VINOS TINTOS EN BARRICAS DE ROBLE: EVOLUCIÓN DE PARÁMETROS TRADICIONALES Y SU IMPACTO SENSORIAL.
M Pomar García, F Díaz Rodríguez, LA González Mendoza, ...
Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología 29 …, 2006
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Técnica sensorial del" sniffing" aplicada a la determinación del aroma del queso" de flor" de Guía
LAG Mendoza, FD Rodríguez
Alimentación, equipos y tecnología 12 (6), 45-49, 1993
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Impact of ICT in the Tourism Sector: Ecuadorian Case
ML Rodriguez, MF Pazmiño, OA López, JM Gómez, LA Mendoza, ...
International Journal of Membrane Science and Technology 10 (2), 1332-1349, 2023
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Applying ensemble neural networks to analyze industrial maintenance: Influence of Saharan dust transport on gas turbine axial compressor fouling
D Gonzalez-Calvo, RM Aguilar, C Criado-Hernandez, ...
Inteligencia Artificial 24 (68), 53-71, 2021
2021
Modelación de Poblaciones Vıa Cadenas de Markov Tridimensionales (Demographic Modeling Via 3-dimensional Markov Chains)
JJ Vıquez, JA Vıquez, A Campos, J Lorıa, LA Mendoza
arXiv preprint arXiv:1801.04841, 2018
2018
Demographic Modeling Via 3-dimensional Markov Chains
JJ Víquez, A Campos, J Loria, LA Mendoza, JA Viquez
arXiv preprint arXiv:1801.04841, 2017
2017
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Articles 1–20