Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot1 article
0 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Antonio J. A. MeirellesProfessor of Food Engineering, UNICAMPCorreu electrònic verificat a fea.unicamp.br
- Eduardo Augusto Caldas BatistaProfessor de Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasCorreu electrònic verificat a fea.unicamp.br
- Fabio Rodolfo Miguel BatistaUniversidade de São Paulo - Escola de Engenharia de Lorena - EEL/USPCorreu electrònic verificat a usp.br
- Juliana PradoUFABCCorreu electrònic verificat a ufabc.edu.br
- Fernando Antonio CabralProfessor Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de Campinas - UNICAMPCorreu electrònic verificat a fea.unicamp.br
- Maria Angela A. MEIRELESDEA/FEA/UNICAMPCorreu electrònic verificat a lasefi.com
- Joao A. P. CoutinhoFull Professor, CICECO, Chemistry Department, University of AveiroCorreu electrònic verificat a ua.pt
- Renato GrimaldiResearcher - University of Campinas. Food EngeneeringCorreu electrònic verificat a fea.unicamp.br
- Irede DalmolinUniversidade Tecnológica Federal do ParanáCorreu electrònic verificat a utfpr.edu.br
- Maugeriunicamp or University of Campinas or Universidade Estadual de Campinas or State University ofCorreu electrònic verificat a fea.unicamp.br
- Larissa Castello Branco Almeida BessaEscola Politécnica, Departamento de Engenharia Química, Universidade de São PauloCorreu electrònic verificat a usp.br
- Aline CostaProfessora na Engenharia Química, UnicampCorreu electrònic verificat a feq.unicamp.br