Seguir
Gloria Berenguer-Contri
Gloria Berenguer-Contri
https://ror.org/043nxc105 University of Valencia (Spain)
Dirección de correo verificada de uv.es - Página principal
Título
Citado por
Citado por
Año
Logistics service quality: a new way to loyalty
I Gil Saura, D Servera Frances, G Berenguer Contri, M Fuentes Blasco
Industrial management & data systems 108 (5), 650-668, 2008
4132008
The impact of value co-creation on hotel brand equity and customer satisfaction
Ó González-Mansilla, G Berenguer-Contrí, A Serra-Cantallops
Tourism Management 75, 51-65, 2019
2932019
Relationships among customer orientation, service orientation and job satisfaction in financial services
I Gil Saura, G Berenguer Contrí, A Cervera Taulet, B Moliner Velázquez
International journal of service industry management 16 (5), 497-525, 2005
2422005
The roles of service encounters, service value, and job satisfaction in achieving customer satisfaction in business relationships
I Gil, G Berenguer, A Cervera
Industrial marketing management 37 (8), 921-939, 2008
2222008
Encuentro de servicio, valor percibido y satisfacción del cliente en la relación entre empresas
I Gil Saura, M Sánchez Pérez, G Berenger Contrí, M González Gallarda
Universidad Complutense de Madrid, 2005
1902005
Measuring the antecedents of e-loyalty and the effect of switching costs on website
M Fuentes-Blasco, IG Saura, G Berenguer-Contri, B Moliner-Velazquez
The Service Industries Journal 30 (11), 1837-1852, 2010
1652010
El efecto de la satisfacción del cliente en la lealtad: aplicación en establecimientos minoristas
BM Velázquez, GB Contrí
Cuadernos de administración 24 (42), 2011
1392011
La importancia de la performance y las expectativas en la formación de la satisfacción del consumidor
BM Velázquez, GB Contrí, IG Saura
Investigaciones Europeas de Dirección y Economía de la empresa 7 (3), 155-172, 2001
1312001
Comportamiento del consumidor
G Berenguer, M Gómez, A Mollá, I Quintanilla
España: Editorial UOC. ProQuest ebrary, 2006
1122006
Causes for complaining behaviour intentions: the moderator effect of previous customer experience of the restaurant
B Moliner Velazquez, M Fuentes Blasco, I Gil Saura, G Berenguer Contrí
Journal of Services Marketing 24 (7), 532-545, 2010
1112010
Comportamiento del consumidor
I Quintanilla, G Berenguer, M Gómez, A Molla
Recuperado de https, 2014
902014
Do upscale restaurant owners use wine lists as a differentiation strategy?
G Berenguer, I Gil, ME Ruiz
International Journal of Hospitality Management 28 (1), 86-95, 2009
792009
Relational benefits and loyalty in retailing: An inter‐sector comparison
ME Ruiz‐Molina, I Gil‐Saura, G Berenguer‐Contrí
International Journal of Retail & Distribution Management 37 (6), 493-509, 2009
762009
Antecedents to complaint behaviour in the context of restaurant goers
BM Velázquez, GB Contrí, IG Saura, MF Blasco
Int. Rev. of Retail, Distribution and Consumer Research 16 (5), 493-517, 2006
622006
Information and communication technology as a differentiation tool in restaurants
ME Ruiz-Molina, I Gil-Saura, G Berenguer-Contrí
Journal of Foodservice Business Research 17 (5), 410-428, 2014
592014
Dimensionalidad del servicio universitario: una aproximación desde un enfoque de marketing
M García-Sanchis, I Gil-Saura, G Berenguer-Contrí
Revista iberoamericana de educación superior 6 (15), 26-49, 2015
572015
El estilo directivo de las mujeres y su influencia sobre la gestión del equipo de trabajo en las cooperativas valencianas
GB Contrí, EC Romero, A de la Torre Fernández, VRT Tomás
CIRIEC-España, Revista de Economía Pública, Social y Cooperativa, 123-149, 2004
572004
Satisfaction and loyalty in B2B relationships in the freight forwarding industry: Adding perceived value and service quality into equation
I Gil-Saura, G Berenguer-Contri, E Ruiz-Molina
Transport 33 (5), 1184-1195, 2018
532018
Store equity and behavioral intentions: the moderating role of the retailer’s technology
I Gil-Saura, ME Ruiz Molina, G Berenguer-Contri
Journal of Product & Brand Management 25 (7), 642-650, 2016
512016
Segmentando clientes a partir del valor del servicio. Una aproximación en el contexto de la relación entre empresas
IG Saura, GB Contrí, MG Gallarza, MF Blasco
Cuadernos de Economía y Dirección de la Empresa, 31-66, 2007
492007
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20