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Mario A. García Pérez
Mario A. García Pérez
Universidad Técnica de Cotopaxi
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Año
Potential applications of nanotechnology in the agro-food sector
M García, T Forbe, E Gonzalez
Food Science and Technology 30, 573-581, 2010
1822010
Effect of edible chitosan/zeolite coating on tomatoes quality during refrigerated storage
M García, A Casariego, R Diaz, L Roblejo
Emirates Journal of Food and Agriculture 26 (3), 238-246, 2014
90*2014
Effects of chitosan coating on mass transfer during osmotic dehydration of papaya
M García, R Díaz, Y Martínez, A Casariego
Food Research International 43 (6), 1656-1660, 2010
762010
Ozone application for postharvest disinfection of tomatoes
MB Venta, SSC Broche, IF Torres, MG Pérez, EV Lorenzo, YR Rodriguez, ...
Ozone: Science & Engineering 32 (5), 361-371, 2010
662010
Effect of molecular weight reduction by gamma irradiation on the antioxidant capacity of chitosan from lobster shells
MA García, N de la Paz, C Castro, JL Rodríguez, M Rapado, R Zuluaga, ...
Journal of Radiation Research and Applied Sciences 8 (2), 190-200, 2015
572015
El ozono: una alternativa sustentable en el tratamiento poscosecha de frutas y hortalizas
M Bataller-Venta, S Santa Cruz-Broche, MA García-Pérez
Revista CENIC. Ciencias Biológicas 41 (3), 155-164, 2010
552010
Effect of molecular weight reduction by gamma irradiation on chitosan film properties
MA García, L Pérez, N de la Paz, J González, M Rapado, A Casariego
Materials Science and Engineering: C 55, 174-180, 2015
462015
Potencial risks of nanoparticles
T Forbe, M García, E Gonzalez
Food Science and Technology 31, 835-842, 2011
432011
Películas y cubiertas de quitosana en la conservación de vegetales
MA García
Ciencia y Tecnología de Alimentos 18 (1), 71-76, 2008
382008
Effects of Aloe vera coating on postharvest quality of tomato
MA García, M Ventosa, R Díaz, S Falco, A Casariego
Fruits 69 (2), 117-126, 2014
312014
Effect of chitosan-olive oil emulsion coating on quality of tomatoes during storage at ambient conditions
G Dovale-Rosabal, A Casariego, TY Forbes-Hernandez, MA García
Journal of Berry Research, 1-12, 2015
202015
Partial substitution of nitrite by chitosan and the effect on the quality properties of pork sausages
M García, T Beldarraín, L Fornaris, R Díaz
Food Science and Technology 31, 481-487, 2011
192011
Influence of chitosan addition on quality properties of vacuum-packaged pork sausages
M García, R Díaz, F Puerta, T Beldarraín, J González, I González
Food Science and Technology 30, 560-564, 2010
182010
Evaluation of polyamide composite casings with silver–zinc crystals for sausages packaging
JH Patiño, LE Henríquez, D Restrepo, MP Mendoza, MI Lantero, ...
Food Packaging and Shelf Life 1 (1), 3-9, 2014
172014
Efecto de coberturas de alginato de sodio enriquecidas con Aloe vera en la calidad de zanahoria mínimamente procesada
M García, M Ventosa, R Díaz, A Casariego
Cienc. Tecnol. Aliment. 21 (3), 62-67, 2011
17*2011
Development of a mayonnaise with chitosan as natural antioxidant
M García, Y Silva, A Casariego
Emirates Journal of Food and Agriculture, 833-845, 2014
162014
Coberturas de quitosana como método de envasado activo en vegetales enteros y cortados
R Díaz, A Casariego, J Rodríguez, AL Martínez, MA García
Cienc. Tecnol. Aliment. 20 (2), 31-36, 2010
152010
Treatment of Wastewater from Fish Processing Industry using Chitosan Acid Salts
MA García, I Montelongo, A Rivero, N de la Paz, M Fernández, ...
Int Water Wastewater Treat 2 (2), 2016
142016
Water vapor permeability of chitosan/zeolite composite films as affected by biopolymer and zeolite microparticle concentrations
MA García, M Rodríguez, C Castro, N De La Paz
Journal of Packaging Technology and Research 4, 157-169, 2020
132020
EFECTO DEL EXTRACTO HIDROALCOHOLICO DE CURCUMA EN LA INHIBICION DEL PARDEAMIENTO NO ENZIMATICO EN NECTAR DE MANGO
Y Ruiz, MA García, D Rodríguez
Ciencia y Tecnología de los Alimentos 27 (2), 39-45, 2017
132017
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20