Seguir
Karen Sofia Munoz Pabon
Karen Sofia Munoz Pabon
Investigadora
Dirección de correo verificada de unicauca.edu.co
Título
Citado por
Citado por
Año
Physical and paste properties comparison of four snacks produced by high protein quinoa flour extrusion cooking
KS Muñoz-Pabon, AS Parra-Polanco, DF Roa-Acosta, JL Hoyos-Concha, ...
Frontiers in Sustainable Food Systems 6 (852224), 10, 2022
172022
Characterization and antimicrobial efficacy of active biocomposite containing polylactic acid, oregano essential oil and nisin for pork storage
KSMÑO Pabon, AAA Aponte, JFS Duque, HS Villada
Food Science and Technology 42, e67420, 2021
102021
Quinoa Snack Production at an Industrial Level: Effect of Extrusion and Baking on Digestibility, Bioactive, Rheological, and Physical Properties
VO Karen Sofia Muñoz Pabon, Diego Fernando Roa, José Luis Hoyos Concha ...
Foods 11 (21), 14, 2022
9*2022
Quinoa extruded snacks with probiotics: Physicochemical and sensory properties
KS Muñoz, J HOYOS, JF Solanilla Duque
Frontiers in Sustainable Food Systems 6, 352, 2022
4*2022
Biocompuesto bicapa incorporado con nisina: caracterización y eficacia contra Escherichia coli
K Muñoz-Pabon, CA González-Callejas, H Villada-Castillo
Información tecnológica 33 (1), 235-244, 2022
32022
Characterization of sacha inchi (Plukenetia volubilis) and taro (Colocasia esculenta) flours with potential application in the preparation of both gluten-free and high protein …
RAN Cadena, APS Zambrano, JEB Gómez, KSM Pabon, DF Roa-Acosta
F1000Research 12 (378), 378, 2023
2023
Identification of macronutrients by FT-IR analysis and physicochemical characterization of snacks elaborated from quinoa (Chenopodium quinoa Willd) and sacha …
SM Castillo-Guaca, KS Muñoz-Pabon, JE Bravo-Gómez, DF Roa-Acosta, ...
F1000Research 12, 1004, 2023
2023
Actualidad agroindustrial de la quinua
JENC Carlos Alberto González Callejas, Karen Sofia Muñoz Pabon
Editorial de la Universidad del Cauca, 136, 2023
2023
OPEN ACCESS EDITED BY
F Ozogul, JJ Ahire, P Kumar, KSM Pabon, KS Muñoz Pabon
Dietary change strategies for sustainable diets and their impact on human …, 2023
2023
Development of a composite based on polylactic acid and lignocellulosic waste: new packaging for meat food storage
KS Muñoz-Pabon, HSV Castillo, JLH Concha, AAA Aponte, JFS Duque
Frontiers in Sustainable Food Systems 7, 2023
2023
Caracterización Microbiológica De Harina Hiperproteica De Quinoa Obtenida En Molino De Abrasión
KSM Pabon, DF Roa, JL Hoyos, JE Bravo
Documentos de Trabajo ECBTI 3 (1), 2022
2022
Efectos de la inclusión de Bacillus Coagulans en las propiedades fisicoquímicas y sensoriales de snacks expandidos de quinoa
KSM Pabon, JLH Concha, JFS Duque
Publicaciones e Investigación 16 (4), 2022
2022
INCORPORACIÓN DE Bacillus coagulans GBI -30, 6086 EN DOS ALIMENTOS DE QUINOA
JEB Karen Sofia Muñoz Pabon, Carlos Alberto González Callejas
II Congreso Internacional de Ciencias Agrarias y Ambientales 11 (1 (2020)), 534, 2020
2020
BIOFILM PRODUCIDO POR EXTRUSIÓN DE TORNILLO SIMPLE A PARTIR DE ALMIDÓN HIDROLIZADO DE YUCA MÁS ÁCIDO POLILÁCTICO
WYG IMBACHI, KSM PABON, I AGROINDUSTRIAL
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–14