Get my own profile
Public access
View all38 articles
2 articles
available
not available
Based on funding mandates
Co-authors
- Raquel AbaloUniversidad Rey Juan CarlosVerified email at urjc.es
- Beatriz Fernández GómezInvestigadora en Ciencias de la AlimentaciónVerified email at csic.es
- Francisco Velazquez EscobarCoffee, Metrics & Analytics | C O M AVerified email at we-are-coma.com
- MANUEL IGNACIO SAN ANDRES LA...Catedrático de Farmacología. Departamento de Farmacología y Toxicologia. Facultad de VeterinariaVerified email at ucm.es
- Danik M. MartirosyanFunctional Food Center/Functional Food InstituteVerified email at functionalfoodcenter.com
- Adriana Maite Fernández-FernándezDepartamento de Ciencia y Tecnología de Alimentos, Facultad de Química, Universidad de la República, UruguayVerified email at fq.edu.uy
- Jose A. Mendiola (ORCID: 0000-0001-...Institute of Food Science Research (CIAL-CSIC), Instituto de Investigación en Ciencias de laVerified email at csic.es
- María Dolores Mesa GarcíaProfesor titular de Bioquímmica y Biología Molecular, Universidad de GranadaVerified email at ugr.es
- Antonio Manuel Rodríguez-BertosInternal medicine & surgery, VISAVET, Universidad ComplutenseVerified email at ucm.es
- Konstantinos StamatakisAssistant Professor Universidad Autónoma de MadridVerified email at cbm.csic.es
- Carlos Oscar S. Sorzano (ORCID:000...National Center of Biotechnology (CSIC)Verified email at cnb.csic.es
- Jin-Rong ZhouHarvard Medical School, Beth Israel Deaconess Medical CenterVerified email at bidmc.harvard.edu
- Miguel Rebollo-HernanzInstituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (ROR 04dgb8y52), UAM, Madrid, SPAINVerified email at uam.es
Follow
Amaia Iriondo De Hond
Sección Departamental de Nutrición y Ciencia de los Alimentos (Veterinaria), Universidad Complutense
Verified email at ucm.es