Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot43 articles
6 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Rakesh Singh; RK Singh; R SinghFood Science, University of GeorgiaCorreu electrònic verificat a uga.edu
- R. Paul SinghDistinguished Professor Emeritus of Food Engineering, University of California, DavisCorreu electrònic verificat a ucdavis.edu
- Juming TangWashington state universityCorreu electrònic verificat a wsu.edu
- Floirendo FloresUniversity of the Philippines Los Baños, University of GeorgiaCorreu electrònic verificat a up.edu.ph
- Mengshi LinProfessor at the University of MissouriCorreu electrònic verificat a missouri.edu
- Samet Ozturk, Ph.DFood Science and Technology, University of GeorgiaCorreu electrònic verificat a uga.edu
- Damla DagPostdoctoral Researcher, Oregon State UniversityCorreu electrònic verificat a oregonstate.edu
- Lingling LiuIowa State UniversityCorreu electrònic verificat a iastate.edu
- Himanshu PrabhakarSenior Associate, Sensory Perception ResearchCorreu electrònic verificat a juul.com
- MECIT OZTOPMiddle East Technical University , Department of Food EngineeringCorreu electrònic verificat a metu.edu.tr
Segueix
fanbin kong
Professor of Food Science and Technology, university of georgia
Correu electrònic verificat a uga.edu