Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot35 articles
7 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Remko BoomProfessor of Food Process EngineeringCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Claire Berton-CarabinResearch Director, INRAECorreu electrònic verificat a inrae.fr
- Han ZuilhofWageningen UniversityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- RGM van der SmanAgrotechnology & Food Science, Wageningen University & ResearchCorreu electrònic verificat a wur.nl
- H.H. BeeftinkWageningen UniversityCorreu electrònic verificat a beeftink.net
- Akmal NazirUnited Arab Emirates UniversityCorreu electrònic verificat a uaeu.ac.ae
- Leonard SagisWageningen UniversityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Joris SprakelAssociate Professor, Wageningen UniversityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Emma HinderinkProfessor (Assistant), Process&Energy, TU DelftCorreu electrònic verificat a tudelft.nl
- Meinou CorstensPostdoctoral Researcher, Wageningen UniversityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Sandra van der GraafASMLCorreu electrònic verificat a asml.com
- michel rossoAkzoNobel Decorative Coatings R&DCorreu electrònic verificat a akzonobel.com
- Norhan NadyCity of Scientific Research and Technological Applications (SRTA-city)Correu electrònic verificat a srtacity.sci.eg
- Hassan SawalhaAssociate professor of Chemical Engineering, Palestine Polytechnic UniversityCorreu electrònic verificat a ppu.edu
- MKI KhanUniversity of Agriculture, Faisalabad-PakistanCorreu electrònic verificat a uaf.edu.pk
- M.A.I. (Maarten) SchutyserWageningen UniversityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Sten ten KloosterWageningen UniversityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Ivanna ColijnPhD candidate - Wageningen UniversityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Ties van de laarWageningen University and ResearchCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Murat YanatWageningen University and ResearchCorreu electrònic verificat a wur.nl
Segueix
Karin Schroen (CGPH)
Professor of Food Process Engineering, Wageningen University
Correu electrònic verificat a wur.nl - Pàgina d'inici