Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot52 articles
0 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Gary HinshawProfessor of Physics, University of British ColumbiaCorreu electrònic verificat a phas.ubc.ca
- Edward L. WrightProfessor of Physics and Astronomy, UCLACorreu electrònic verificat a astro.ucla.edu
- Edward J. WollackGoddard Space Flight Center (GSFC)Correu electrònic verificat a nasa.gov
- Mark HalpernProf. Physics and Astronomy, UBC Correu electrònic verificat a physics.ubc.ca
- Stephan S MeyerProfessor of Physics, University of ChicagoCorreu electrònic verificat a uchicago.edu
- David N SpergelCenter for Computational Astrophysics, Flatiron & Princeton UniversityCorreu electrònic verificat a flatironinstitute.org
- Lyman PageMIT, Princeton UniversityCorreu electrònic verificat a princeton.edu
- Michele LimonUniversity of Pennsylvania, PhiladelphiaCorreu electrònic verificat a upenn.edu
- Eiichiro KomatsuMax-Planck-Institut für AstrophysikCorreu electrònic verificat a mpa-garching.mpg.de
- Joanna DunkleyUniversity of OxfordCorreu electrònic verificat a physics.ox.ac.uk
- Licia VerdeICREA & University of BarcelonaCorreu electrònic verificat a icc.ub.edu
- Krzysztof GorskiSenior Research Scientist, JPL CaltechCorreu electrònic verificat a jpl.nasa.gov
- Olivier DoréPrincipal Scientist, JPL, CaltechCorreu electrònic verificat a caltech.edu
- David ChussProfessor of Physics, Villanova UniversityCorreu electrònic verificat a villanova.edu
- Tobias MarriageJohns Hopkins UniversityCorreu electrònic verificat a jhu.edu
- Graeme E AddisonAssistant Research Associate, Johns Hopkins UniversityCorreu electrònic verificat a jhu.edu
- Duncan WattsUniversity of OsloCorreu electrònic verificat a uio.no
- Thomas Essinger-HilemanNASA Goddard Space Flight CenterCorreu electrònic verificat a nasa.gov
- John AppelAssistant Research Scientist, Johns Hopkins UniversityCorreu electrònic verificat a jhu.edu
- Lingzhen ZengphysicistCorreu electrònic verificat a cfa.harvard.edu