Seguir
Anne-Claire Yemsi Paillissé
Anne-Claire Yemsi Paillissé
Associate Professor
Dirección de correo verificada de univ-tlse2.fr
Título
Citado por
Citado por
Año
Aplicación de la crítica de los dispositivos a la cena performativa “El Somni” de El Celler de Can Roca y Fran Aleu
AC Yemsi-Paillissé, Y Acosta Meneses, M Martínez, E Calvo Gutiérrez
Universidad de La Laguna, 2018
42018
De la critique des dispositifs à l’intermédialité pour approcher les productions artistiques: bilan des travaux du séminaire Intermedialidades (Université Toulouse-Jean Jaurès …
F Corrons, E Garnier, E Gobbé-Mévellec, É Lumière, M Martinez Thomas, ...
Intermédialités, 2017
32017
Multisensory restaurants, Art and Tourism–Case study on Ultraviolet by Paul Pairet
AC Yemsi-Paillissé
Contemporary Asian Artistic Expressions and Tourism, 271-288, 2020
22020
La gastronomie espagnole d’avant-garde et les médias: approche intermédiale des dispositifs culinaires contemporains
ACY Paillissé
Intermédialité. Pratiques actuelles et perspectives théoriques, 10-37, 2020
12020
M comme mère, M comme monstre
S Loriaux, B Obst, M Andrin, L Bosco, A Durand, C Fréville, F Kellaf, ...
Editions de l'Université de Bruxelles, 2015
12015
Le personnage maternel dans le théâtre espagnol contemporain (1980-2008)
AC Yemsi-Paillissé
Toulouse 2, 2011
12011
8th Asia Euro 2023 Tourism, hospitality & gastronomy conference
J Kumar, AC Yemsi-Paillissé
Anatolia, 1-2, 2024
2024
Fine dining multisensory restaurants and intermediality: an exploratory case study on Ultraviolet and The Alchemist
AC Yemsi-Paillissé
International Journal of Gastronomy and Food Science 35, 100882, 2024
2024
Languages of sustainability in Fine Dining. Exploratory insights on the Haute Cuisine Restaurants El Invernadero (R. de la Calle) and Mugaritz (AL Aduriz)
ACY Paillissé, IM de Albeñiz
8th Asia Euro Conference-Global Changes and transformative future, 2023
2023
The active diner in avant-garde cuisine. A study of the reception at Rasmus Munk's performative restaurant The Alchemist
ACY Paillissé
VI Congreso Internacional Performa_Ser espectador. Modelos de recepción en …, 2023
2023
Delicious fun: Humor in Contemporary Fine Dining
ACY Paillissé
Tasting Funny? A conference on humor and taste, 2023
2023
Langue et gastronomie: l’intermédialité pour penser les enseignements d’espagnol dans un master alimentation
ACY Paillissé
Les Langues Modernes 50 (113), 2019
2019
Réception et transmission de la cuisine catalane d’avant-garde: la perception des enseignants en Cuisine et en Alimentation
ACY Paillissé
La Présence catalane à l'étranger, 2019
2019
THE NEW SCENIC DEVICES IN SPANISH HAUTE CUISINE: THEATRICAL" FOURTH WALL" AND ALTERNATIVE SOCIALITIES
AC Yemsi-Paillisse, A Torregrosa
ATHENEA DIGITAL 18 (3), 2018
2018
Los nuevos dispositivos escenográficos en la alta gastronomía española:“cuarta pared” teatral y socialidades alternativas
AC Yemsi-Paillissé, A Torregrosa
Athenea Digital. Revista de pensamiento e investigación social 18 (3), 2018
2018
Los nuevos dispositivos escenográficos en la alta gastronomía española:" cuarta pared" teatral y socialidades alternativas
ACY Paillissé, AT Laborie
Athenea Digital: revista de pensamiento e investigación social 18 (3), 24, 2018
2018
Los nuevos dispositivos escenográficos en la alta gastronomía española
AC Yemsi-Paillissé, A Torregrosa
2018
Aplicación de la crítica de los dispositivos a la cena performativa “El Somni” de El Celler de Can Roca y Fran Aleu
ACY Paillissé, Y Acosta, MM Thomas, EC Gutiérrez
Revista Latina de Comunicación Social, 1267-1283, 2018
2018
Application of the critique of dispositives to the performative dinner
AC Yemsi-Paillissé
Universidad de La Laguna (Tenerife, Islas Canarias). LAboratorio de …, 2018
2018
From criticism of devices to inter-media for an artistic approach: audit of works of Inter-media seminar
F Corrons, E Garnier, E Gobbe-Mevellec, E Lumiere, MM Thomas, ...
INTERMEDIALITES, 2017
2017
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20