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William Albarracin
William Albarracin
Universidad de Nariño
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Salt in food processing; usage and reduction: a review
W Albarracín, IC Sánchez, R Grau, JM Barat
International Journal of Food Science & Technology 46 (7), 1329-1336, 2011
3642011
Análisis sensorial en carne
IC Sánchez, W Albarracín
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias 23 (2), 227-239, 2010
582010
Control of ham salting by using image segmentation
AJ Sánchez, W Albarracin, R Grau, C Ricolfe, JM Barat
Food Control 19 (2), 135-142, 2008
522008
Elaboración de un producto cárnico escaldado utilizando como extensor harina de fríjol común (Phaseolus spp.)
W Albarracín, LF Acosta, IC Sánchez
Vitae 17 (3), 264-271, 2010
372010
Study of salting and post-salting stages of fresh and thawed Iberian hams
R Grau, W Albarracín, F Toldrá, T Antequera, JM Barat
Meat science 79 (4), 677-682, 2008
352008
Aplicación y efecto de un recubrimiento comestible sobre la vida útil de la mora de castilla (Rubus glaucus Benth)
C Villegas, W Albarracín
Vitae 23 (3), 202-209, 2016
322016
Application of essential oils as a preservative to improve the shelf life of Nile tilapia (Oreochoromisniloticus)
W ALBARRACÍN H, C ALFONSO A, IC SÁNCHEZ B
Vitae 19 (1), 34-40, 2012
222012
Componentes Bioactivos del Shiitake (Lentinula edodes Berk. Pegler) y su impacto en la salud
OA Rivera, W Albarracín, M Lares
Archivos Venezolanos de Farmacología y Terapéutica 36 (3), 67-71, 2017
202017
Use of simultaneous brine thawing/salting in dry-cured Iberian ham production
R Grau, W Albarracín, MT Pérez, T Antequera, JM Barat
Journal of food engineering 104 (2), 316-321, 2011
192011
Study of the influence of product and process variables in the salting and post-salting stages of PSE thawed hams
R Grau, W Albarracin, G Clemente, JM Barat
International Journal of Food Engineering 3 (5), 2007
162007
Electroencephalographic spectrum power of sheep's brain after stunning
IC Sánchez-Barrera, W Albarracin, MJ Rojas
Journal of Applied Animal Research 42 (1), 73-76, 2014
142014
Caracterización del sacrificio de corderos de pelo a partir de cruces con razas criollas colombianas
W Albarracín, I Sánchez
Revista MVZ Córdoba 18 (1), 3370-3378, 2013
132013
Physical and microbiological evaluation of chitosan films: Effect of essential oils and storage
N Valderrama, W Albarracín, N Algecira
Int. J. Agric. Biol. Eng 9, 262-269, 2015
92015
Edible coating application and effect on blackberry (Rubus glaucus Benth) shelf life
C Villegas, W Albarracín
Vitae 23 (3), 202-209, 2016
82016
Estudio de la maduración de carne de cordero empleando electroforesis sds-page
GA Torres, IC Sánchez, LP Restrepo, W Albarracín
Revista Colombiana de Química 41 (2), 263-282, 2012
72012
Elaboration of a scalded sausage using common bean flour (Phaseolus spp.) as extender
W ALBARRACÍN, LF ACOSTA, IC SÁNCHEZ
Vitae 17 (3), 264-271, 2010
62010
Chemical compounds inclusion in chitosan polymeric matrices and their effect on film properties
W Albarracín-Hernández, N Valderrama-Bohórquez
Vitae 21 (1), 49-59, 2014
52014
Puesta a punto de un método analítico mediante cromatografía de gases para la determinación del perfil lipídico en carnes
EM Rincón, W Albarracín
Vitae 20 (2), 111-117, 2013
52013
Sensory analysis of meat
IC Sanchez, W Albarracin
Revista Colombiana De Ciencias Pecuarias 23 (2), 227-239, 2010
52010
Effect of edible coatings of polysaccharide-protein-lipid structure on andean blackberry
C Villegas-Yépez, M Cortés-Rodríguez, W Albarracín-Hernández, ...
Dyna 86 (211), 199-207, 2019
42019
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Artículos 1–20