Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot2 articles
2 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Yolanda PicoUniversitat de ValenciaCorreu electrònic verificat a uv.es
- Ana MasiáUniversitat de ValènciaCorreu electrònic verificat a uv.es
- Damià BarcelóInstitute of environmental assessment and water research (IDAEA-CSIC)Correu electrònic verificat a cid.csic.es
- Xavier Ortiz AlmirallIQS Ramon LlullCorreu electrònic verificat a iqs.url.edu
- Chad T. JafvertLyles Family Professor of Civil Engineering, Purdue UniversityCorreu electrònic verificat a ecn.purdue.edu
- Timothy FilleyProfessor, University of OklahomaCorreu electrònic verificat a ou.edu
- Betty ParedesDocente Investigador, Universidad Nacional de San AgustinCorreu electrònic verificat a unsa.edu.pe
- Nadezhda N. ZyaykinaLab Manager, Purdue UniversityCorreu electrònic verificat a purdue.edu
- Elizabeth J OlsonUnion CollegeCorreu electrònic verificat a union.edu
- Dr. Lisa WelpPurdue UniversityCorreu electrònic verificat a purdue.edu
- David M. WarsingerPurdue University, Yale University, Massachusetts Institute of TechnologyCorreu electrònic verificat a purdue.edu
- Sarmila KatuwalVisiting Scientific Specialist, Chemical/Research EngineerCorreu electrònic verificat a illinois.edu
- Helena Teixeira GodoyProfessor de Ciência de Alimentos, UNICAMPCorreu electrònic verificat a fea.unicamp.br
- Mateus PetrarcaPostdoctoral researcher, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, BrazilCorreu electrònic verificat a unicamp.br