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Ana Soto
Ana Soto
facultad de veterinaria. Universidad Complutense de Madrid
Dirección de correo verificada de vet.ucm.es
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Año
Bioavailability of calcium from enriched meat products using Caco-2 cells
AM Soto, P Morales, AI Haza, ML García, MD Selgas
Food research international 55, 263-270, 2014
212014
Sarcocystosis in Cervus elaphus: Comparison of diagnostic methods
M Luzón, J Domínguez-González, AM Soto-Carrión, JM Alunda, ...
International Journal for Parasitology: Parasites and Wildlife 4 (3), 396-400, 2015
132015
Technological and Sensory Properties of Calcium‐Enriched Dry Fermented Sausages: A Study of the Calcium Bioavailability
AM Soto, ML Garcia, MD Selgas
Journal of food quality 39 (5), 476-486, 2016
112016
Technological and sensory properties of hamburgers enriched with calcium study of the in vitro bioavailability
MD Selgas
Italian Journal of Food Science 27 (1), 40-49, 2015
62015
Cooked meat products enriched with different calcium salts
AM Soto, I Galán, MC Gámez, ML García, MD Selgas
Actas del 57th International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST …, 2011
42011
Actividades del grupo UCM-CSIC realizadas en el marco del proyecto Consolider-Ingenio 2010 (Suproyecto FUNCIOCA)
MD Selgas, ML García, AM Soto, MC Gámez Losada, M Calvo, ...
Publicaciones Técnicas Alimentarias, 2011
22011
Bioaccesibilidad del calcio incorporado a productos cárnicos cocidos
AM Soto, P Morales, AI Haza, ML García, MD Selgas
VIII Congreso Español de Ingeniería de Alimentos CESIA. Ref. BIO-P15. Ciudad …, 2012
12012
Viabilidad tecnológica y biodisponibilidad de diferentes sales de calcio como ingredientes funcionales en productos cárnicos
AMS Carrión
Universidad Complutense de Madrid, 2016
2016
Shelf-life of E-beam treated hamburgers added with tomato powder as source of lycopene
MC Gámez, I Galan, ML Garcia, AM Soto, MD Selgas, MM Calvo
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Artículos 1–9