Seguir
Luis Eduardo Ordonez Santos
Luis Eduardo Ordonez Santos
Profesor Titular
Dirección de correo verificada de unal.edu.co
Título
Citado por
Citado por
Año
Effect of ultrasound treatment on visual color, vitamin C, total phenols, and carotenoids content in Cape gooseberry juice
LE Ordóñez-Santos, J Martínez-Girón, ME Arias-Jaramillo
Food chemistry 233, 96-100, 2017
2602017
Optimization of ultrasonic-assisted extraction of total carotenoids from peach palm fruit (Bactris gasipaes) by-products with sunflower oil using response surface methodology
LE Ordóñez-Santos, LX Pinzón-Zarate, LO González-Salcedo
Ultrasonics sonochemistry 27, 560-566, 2015
1232015
Ultrasound-assisted extraction of total carotenoids from mandarin epicarp and application as natural colorant in bakery products
LE Ordóñez-Santos, J Esparza-Estrada, P Vanegas-Mahecha
Lwt 139, 110598, 2021
922021
Effect of processing and storage time on the vitamin C and lycopene contents of nectar of pink guava (Psidium guajava L.)
LE Ordóñez-Santos, A Vázquez-Riascos
Archivos latinoamericanos de nutricion 60 (3), 280-284, 2010
902010
Cinética de degradación térmica de vitamina C en frutos de guayaba (Psidium guajava L.)
LE Ordóñez-Santos, MA Ospina Portilla, DX Rodríguez Rodríguez
Revista Lasallista de investigación 10 (2), 44-51, 2013
792013
The influence of storage time on micronutrients in bottled tomato pulp
LE Ordóñez-Santos, L Vázquez-Odériz, E Arbones-Maciñeira, ...
Food Chemistry 112 (1), 146-149, 2009
672009
Micronutrient contents in organic and conventional tomatoes (Solanum lycopersicum L.)
LE Ordóñez‐Santos, ML Vázquez‐Odériz, MA Romero‐Rodríguez
International Journal of Food Science & Technology 46 (8), 1561-1568, 2011
642011
Cambios en las propiedades fisicoquímicas de frutos de lulo (Solanum quitoense Lam.) cosechados en tres grados de madurez
DI González Loaiza, LE Ordóñez Santos, P Vanegas Mahecha, ...
Acta agronómica 63 (1), 11-17, 2014
602014
Thermal degradation kinetics of carotenoids, vitamin C and provitamin A in tree tomato juice
LE Ordóñez‐Santos, J Martínez‐Girón
International journal of food science & technology 55 (1), 201-210, 2020
582020
Natural pigment extraction optimization from coffee exocarp and its use as a natural dye in French meringue
A Parra-Campos, LE Ordóñez-Santos
Food chemistry 285, 59-66, 2019
582019
Cinética de degradación térmica de vitamina C en pulpa de mango (Mangifera indica L)
LE ORDÓÑEZ-SANTOS, LS YOSHIOKA-TAMAYO
Vitae 19 (1), S81-S83, 2012
532012
Análisis de los parámetros de color en salchichas Frankfurt adicionadas con extracto oleoso de residuos de chontaduro (Bactris gasipaes)
LX Pinzón-Zárate, JI Hleap-Zapata, LE Ordóñez-Santos
Información tecnológica 26 (5), 45-54, 2015
482015
Efectos de los tratamientos térmicos en la concentración de vitamina C y color superficial en tres frutas tropicales
HG Cuastumal Canacuan, BL Valencia Murillo, LE Ordóñez Santos
Revista Lasallista de Investigación 13 (1), 85-93, 2016
452016
Lycopene concentration and physico-chemical properties of tropical fruits
DP Ledezma-Realpe
Food and Nutrition Sciences 4 (07), 758, 2013
382013
Effect of the addition of peach palm (Bactris gasipaes) peel flour on the color and sensory properties of cakes
J Martinez-Giron, AM FIGUEROA-MOLANO, LE ORDÓÑEZ-SANTOS
Food Science and Technology 37, 418-424, 2017
332017
Caracterización fisicoquímica de harina de residuos del fruto de chontaduro (Bactris gasipaes Kunth, Arecaceae) obtenida por secado convectivo
J Martínez-Girón, X Rodríguez-Rodríguez, LX Pinzón-Zárate, ...
Ciencia y Tecnología Agropecuaria 18 (3), 599-613, 2017
322017
Comparison of physicochemical, microscopic and sensory characteristics of ecologically and conventionally grown crops of two cultivars of tomato (Lycopersicon esculentum Mill.)
LE Ordóñez‐Santos, E Arbones‐Maciñeira, J Fernández‐Perejón, ...
Journal of the Science of Food and Agriculture 89 (5), 743-749, 2009
302009
Extraction of total carotenoids from peach palm fruit (Bactris gasipaes) peel by means of ultrasound application and vegetable oil
LE Ordoñez-Santos, J Martínez-Girón, DX Rodríguez-Rodríguez
Dyna 86 (209), 91-96, 2019
262019
Concentración de carotenoides totales en residuos de frutas tropicales
LE Ordóñez Santos, ME Arias Jaramillo, P Hurtado Aguilar, ...
Corporación Universitaria Lasallista, 2014
222014
Effect of the addition of peach palm (Bactris gasipaes) peel flour on the color and sensory properties of wheat bread
LE Ordóñez-Santos, J Martínez-Girón, AM Figueiroa-Molano
Revista de Ciências Agrárias 39 (3), 456-462, 2016
162016
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20