Get my own profile
Public access
View all6 articles
3 articles
available
not available
Based on funding mandates
Co-authors
- Joan-Miquel CanalsRovira i Virgili UniversityVerified email at urv.cat
- CRISTINA Ubeda AguileraPersonal Docente e Investigador, Universidad Autónoma de ChileVerified email at uautonoma.cl
- Isidro Hermosín-GutiérrezProfesor Titular (Universidad de Castilla-La Mancha; Área de Tecnolgía de Alimentos)Verified email at uclm.es
- Mariela AssofInvestigador - Profesor de Química y FisicoquímicaVerified email at inta.gob.ar
- José Ignacio CovarrubiasUniversidad de ChileVerified email at uchile.cl
- Luis Alberto Morales QuintanaUniversidad Autónoma de ChileVerified email at uautonoma.cl
- ricardo I castroUniversidad Autonoma de ChileVerified email at uautonoma.cl
- Albert MasFacultad de Enologia. Universitat Rovira i Virgili (Tarragona, Spain)Verified email at urv.cat
- Valentina MartinAsistente Laboratorio Enologia y Biotecnologia de las Fermentaciones, Facultad de Quimica de UruguayVerified email at fq.edu.uy
- Gemma BeltranAssociate professor URVVerified email at urv.cat
- Felipe LaurieProfessor of Enology, Universidad de Talca, ChileVerified email at utalca.cl
Follow
Mariona Gil Cortiella
Académico Docente Investigador, Universidad Autónoma de Chile
Verified email at uautonoma.cl - Homepage