Seguir
Abdessamad Gueddari Aourir
Título
Citado por
Citado por
Año
The carbon footprint balance of a real-case wine fermentation CO2 capture and utilization strategy
A Gueddari-Aourir, A García-Alaminos, S García-Yuste, C Alonso-Moreno, ...
Renewable and Sustainable Energy Reviews 157, 112058, 2022
172022
The Carbon Dioxide-Rumen Fermentation Processes-strategy, a proposal to sustain environmentally friendly dairy farms
C Alonso-Moreno, JJ Garde, JE Zafrilla, J Canales-Vázquez, A Gueddari, ...
Journal of Cleaner Production 204, 735-743, 2018
62018
Husbandry: Milk Production
A Gueddari, J Canales Vázquez
Sustainable and Environmentally Friendly Dairy Farms, 47-80, 2020
1*2020
Nuevas estrategias medioambientales para la captura y transformación de CO2 en productos de interés industrial
A Gueddari Aourir
Universidad de Castilla-La Mancha, 2022
2022
CO2 CAPTURE USING ALKALINE MEDIA FOR THE PREPARATION OF SODIUM CARBONATE
AGA Juan Antonio Montero, Javier Nieto, Jorge Enrique Zafrilla, Santiago ...
2021
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–5