Performance, chemical composition and antibacterial activity of the essential oil of Ruta chalepensis and Origanum vulgare CI Arámbula, CE Diaz, MI Garcia Journal of Physics: Conference Series 1386 (1), 012059, 2019 | 14 | 2019 |
Eficiencia biológica de Pleurotus ostreatus cultivado en fibra de palma de aceite CC Diaz, ER Carvajal @ limentech, Ciencia y Tecnología Alimentaria 12 (1), 2014 | 10 | 2014 |
Efecto de un suplemento líquido a base de Saccharomyces cerevisiae y Lactobacillus casei para la alimentación de mojarra roja (Oreochromis sp) en etapa de alevinaje y precria C Díaz, A Medina, A Villamizar, D Palencia @ limentech, Ciencia y Tecnología Alimentaria 12 (1), 2014 | 5 | 2014 |
Biofertilizing potential of a fertilizer based on cienego and native microorganisms in corn seeds CE Diaz, D Daza, CI Arámbula Journal of Physics: Conference Series 1386 (1), 012058, 2019 | 4 | 2019 |
Bioconversion of post-culture wastewater from farm fisheries for the production of high-value algal biomass LP Gámez-Ortiz, MJ González-Soto, ME Perez-Roa, JB García-Martinez, ... Journal of Physics: Conference Series 1388 (1), 012036, 2019 | 3 | 2019 |
Determination of the percentage of ethanol produced by Saccharomyces cerevisiae from semi-purified glycerin CE Diaz, YK Sierra, JA Hernández Journal of Physics: Conference Series 1126 (1), 012008, 2018 | 3 | 2018 |
Determinación del porcentaje de etanol producido por Saccharomyces Cerevisiaea partir de glicerina semipurificada Y Sierra, C Díaz, J Hernández Recuperado de https://service. udes. edu. co/semanadivulgacion/s …, 2015 | 2 | 2015 |
Efecto de la harina de torta residual de sacha inchi (Plukenetia volubilis) sobre la viabilidad de Saccharomyces boulardii y Lactobacillus rhamnosus CE Díaz-Castañeda, CI Arámbula-García, JJ Núnez-Rodríguez Aibi revista de investigación, administración e ingeniería 10 (2), 47-52, 2022 | 1 | 2022 |
Evaluation of antibacterial activity in essential oils and by-products used in the artisan cosmetic industry CI Arámbula, CE Diaz Journal of Physics: Conference Series 1126 (1), 012009, 2018 | 1 | 2018 |
EVALUACIÓN DEL EFECTO DE UN CONCENTRADO ALIMENTICIO INTEGRAL EN LA ETAPA DE LEVANTE DE LA CACHAMA BLANCA (Piaractus brachypomus) JC Arámbula-García, Claudia I., Díaz-Castañeda, Claudia E., Rodríguez Tenjo ... Investigación, Desarrollo e innovación en Ingeniería y Administración 1, 2020 | | 2020 |
Comparison in vitro of the invasive capacity of two formulations based on Beauveria bassiana as a biological control of opsiphanes cassina. CE Díaz-Castañeda, CV Contreras-Garcia, DA Gómez-Tinoco AIBI Revista de investigación, Administración e ingeniería 7 (2), 3-7, 2019 | | 2019 |
EVALUACION DE UN SUPLEMENTO ALIMENTICIO A BASE DE Saccharomyces cerevisiae Y Lactobacillus casei PARA LA ALIMENTACION DE MOJARRA ROJA (Oreochromis sp) EN ETAPA DE ALEVINAJE Y … C Díaz, A Medina, L Angarita, A Casadiegos, J Botello VIII SEMANA DE CIENCIA, TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN UNIVERSIDAD FRANCISCO DE …, 0 | | |
APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS PROVENIENTES DE LA PALMA DE ACEITE PARA EL CULTIVO DE Pleurotus ostreatus CE Díaz, EE Carvajal | | |