Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot12 articles
1 article
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Francis ButlerUniversity College DublinCorreu electrònic verificat a ucd.ie
- Avelino Álvarez OrdóñezInstitute of Food Science and Technology, Universidad de LeónCorreu electrònic verificat a unileon.es
- Edward M FoxNorthumbria UniversityCorreu electrònic verificat a northumbria.ac.uk
- Dara LeongTeagasc Food Reserch Centre, University College CorkCorreu electrònic verificat a umail.ucc.ie
- Johann ScollardCorreu electrònic verificat a ucc.ie
- John T TobinTeagasc Food Research Centre - MooreparkCorreu electrònic verificat a teagasc.ie
- Antonio LourencoTeagasc Food Research CentreCorreu electrònic verificat a teagasc.ie
- Achim SchmalenbergerAssociated Professor in Microbiology, University of Limerick, Department of Biological SciencesCorreu electrònic verificat a ul.ie
- Kerrie NicAogáinNUI GalwayCorreu electrònic verificat a nuigalway.ie
- Conor P O'ByrneProfessor of Microbiology, School of Biological & Chemical Sciences, University of GalwayCorreu electrònic verificat a universityofgalway.ie
- Peter RådströmLund UniversityCorreu electrònic verificat a tmb.lth.se
- Vincenzo PennoneIRCCS Ospedale Galeazzi - Sant'AmbrogioCorreu electrònic verificat a teagasc.ie
- Jenny SchelinAssociate Professor in Applied Microbiology, Lund UniversityCorreu electrònic verificat a tmb.lth.se
- Aidan CoffeyProfessor, Munster Technological UniversityCorreu electrònic verificat a it.ie
- Olivia McAuliffeTeagasc Food Research Centre, MooreparkCorreu electrònic verificat a teagasc.ie