Seguir
Olga María Bonilla Luque
Olga María Bonilla Luque
Dirección de correo verificada de uco.es
Título
Citado por
Citado por
Año
From Cheese-Making to Consumption: Exploring the Microbial Safety of Cheeses through Predictive Microbiology Models
A Possas, OM Bonilla-Luque, A Valero
Foods 10 (2), 355, 2021
462021
Tracking microbial quality, safety and environmental contamination sources in artisanal goat cheesemaking factories
OM Bonilla-Luque, A Possas, ML Cabo, P Rodríguez-López, A Valero
Food Microbiology 114, 104301, 2023
42023
Meta-Analysis of In Vitro Antimicrobial Capacity of Extracts and Essential Oils of Syzygium aromaticum, Citrus L. and Origanum L.: Contrasting the Results of …
BN Silva, OM Bonilla-Luque, A Possas, Y Ezzaky, A Elmoslih, JA Teixeira, ...
Foods 12 (6), 1265, 2023
42023
In vitro antimicrobial activity of extracts and essential oils of Cinnamomum, Salvia, and Mentha spp. against foodborne pathogens: A meta‐analysis study
Y Ezzaky, A Elmoslih, BN Silva, OM Bonilla‐Luque, A Possas, A Valero, ...
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2023
22023
Calidad microbiológica del queso curado artesanal elaborado con leche cruda de cabra producido en España
OM Bonilla-Luque, A Possas, A Valero
Avances de Investigación en Inocuidad de Alimentos 3, 4-4, 2020
12020
Exploring microbial diversity during the artisanal Salchichón production: Food safety in the consumer spotlight
OM Bonilla-Luque, A Valero, F Tomasello, ML Cabo, P Rodríguez-López, ...
LWT 191, 115550, 2024
2024
Preliminary Assessment of Microbiological and Physicochemical Properties of Artisanal “Chouriço de Carne” Fermented Sausages, Manufactured in Northern Portugal
AS Faria, G Rodrigues, RB Miranda, OM Bonilla-Luque, L Carvalho, ...
Biology and Life Sciences Forum 26 (1), 56, 2023
2023
Biopreservation in Spanish Salchichón Artisanal Production: The Effect of Lactic Acid Bacteria on Microbial Hazards
OM Bonilla-Luque, A Possas, F Tomasello, A Valero
2023 European Symposium on Food Safety, 2023
2023
De-scribing the Fate of Autochthonous Lactic Acid Bacteria in Artisanal Goat’s Raw Milk Cheeses during Storage: An Omnibus Modelling Ap-proach
OM Bonilla-Luque, A Pos-sas, Ú Gonzales-Barron, V Cada-vez, Y Ezzaky, ...
Biol. Life Sci. Forum 3, 2023
2023
Estudio de la aplicación en seguridad alimentaria de extractos de plantas comunes en la Región Mediterránea con capacidad antimicrobiana una evaluación meta-analítica
OM Bonilla-Luque, A Possas, BN Silva, V Cadavez, A Valero, ...
Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, 92-93, 2022
2022
Survey of Bacterial Pathogens at Spanish Small-Scale Factories of Traditional Fermented Sausages
A Possas, OM Bonilla-Luque, J Sánchez-Martín, A Valero
2021 European Symposium on Food Safety, 2021
2021
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–11