Segueix
Pere Duran Montgé
Pere Duran Montgé
Researcher, IRTA
Correu electrònic verificat a sealedair.com
Títol
Citada per
Citada per
Any
Fat and fatty acid digestibility of different fat sources in growing pigs
P Duran-Montgé, R Lizardo, D Torrallardona, E Esteve-Garcia
Livestock Science 109 (1-3), 66-69, 2007
722007
Dietary fat source affects metabolism of fatty acids in pigs as evaluated by altered expression of lipogenic genes in liver and adipose tissues
P Duran-Montgé, PK Theil, C Lauridsen, E Esteve-Garcia
Animal 3 (4), 535-542, 2009
682009
Effect of source of dietary fat on pig performance, carcass characteristics and carcass fat content, distribution and fatty acid composition
CE Realini, P Duran-Montgé, R Lizardo, M Gispert, MA Oliver, ...
Meat science 85 (4), 606-612, 2010
672010
De novo fatty acid synthesis and balance of fatty acids of pigs fed different fat sources
P Duran-Montgé, CE Realini, AC Barroeta, RG Lizardo, E Esteve-Garcia
Livestock Science 132 (1-3), 157-164, 2010
472010
Fat metabolism is regulated by altered gene expression of lipogenic enzymes and regulatory factors in liver and adipose tissue but not in semimembranosus muscle of pigs during …
P Duran-Montgé, PK Theil, C Lauridsen, E Esteve-Garcia
Animal 3 (11), 1580-1590, 2009
462009
APOA5 gene expression in the human intestinal tissue and its response to in vitro exposure to fatty acid and fibrate
M Guardiola, A Alvaro, JC Vallvé, R Rosales, R Solà, J Girona, N Serra, ...
Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases, 2011
392011
Tissue fatty acid composition of pigs fed different fat sources
P Duran-Montgé, CE Realini, AC Barroeta, R Lizardo, E Esteve-Garcia
Animal 2 (12), 1753-1762, 2008
362008
Estimation of dry-cured ham composition using dielectric time domain reflectometry
E Fulladosa, P Duran-Montgé, X Serra, P Picouet, O Schimmer, P Gou
Meat science 93 (4), 873-879, 2013
272013
Refrigerated or Superchilled Skin‐Packed Sea Bream (Sparus aurata) Compared with Traditional Unpacked Storage on Ice with Regard to Physicochemical …
P Duran‐Montgé, M Permanyer, N Belletti
Journal of food processing and preservation 39 (6), 1278-1286, 2015
112015
Effect of dietary fatty acid profile on pork carcass fat content and distribution
CE Realini, P Duran, R Lizardo, M Gispert, MA Oliver, E Esteve-Garcia
52nd International Congress of Meat Science and Technology, 163-164, 2006
22006
Efectos en el balance de ácidos grasos y el metabolismo lipídico en el cerdo
PD Montgé, EE García
Centro de Nuevas Tecnologías y Procesos Alimentarios (CENTA), 46-49, 2011
12011
Efecto de la grasa de la dieta sobre la expresión de genes relacionados con el metabolismo lipídico del cerdo
P Duran-Montgé, PK Theil, C Lauridsen, E Esteve-Garcia
ITEA 28, 207-209, 2007
12007
" Descontaminación superficial de salmón mediante la utilización de Pulsos Lumínicos".
S Gopal, N Belletti, P Durán Montgé
Alimentaria 48 (419), 36, 2011
2011
Efectos en el balance de ácidos grasos y el metabolismo lipídico. Nutrición porcina
P Duran Montgé, E Esteve García
Albéitar (España), 2010
2010
Efectos en el balance de ácidos grasos y el metabolismo lipídico
P Duran Montgé, E Esteve
2010
Effects on fatty acids balance and lipid metabolism. Swine nutrition
P Duran Montgé, E Esteve García
Albéitar (España), 2010
2010
Effects on the balance of fatty acids and lipid metabolism.
P Duran Montgé, E Esteve García
Albéitar, 46-47, 2010
2010
Efectes de la composició d'àcids grassos de la dieta sobre la deposició de greix i àcids grassos en el porc
P Duran Montgé
Universitat Rovira i Virgili, 2008
2008
Efectes de la Composició D'àcids Grassos de la Dieta Sobre la Deposició de Greix i Àcids Grassos en El Porc: Tesis Doctoral
P Duran i Montgé
Universitat Rovira i Virgili, 2008
2008
Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
P Duran, E Esteve-Garcia
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 21-25, 2007
2007
En aquests moments el sistema no pot dur a terme l'operació. Torneu-ho a provar més tard.
Articles 1–20