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Hector Jose Ciro Velasquez
Hector Jose Ciro Velasquez
UNIVERSIDAD NACIONAL DE COLOMBIA-SEDE MEDELLIN
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Title
Cited by
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The effect of homogenisation on the stability of pineapple pulp
VM Silva, ACK Sato, G Barbosa, G Dacanal, HJ Ciro‐Velásquez, ...
International journal of food science & technology 45 (10), 2127-2133, 2010
1172010
Influence of maltodextrin and spray drying process conditions on sugarcane juice powder quality
E Largo Avila, M Cortes Rodríguez, HJ Ciro Velásquez
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 68 (1), 7509-7520, 2015
1122015
Estudio preliminar de la resistencia mecánica a la fractura y fuerza de firmeza para fruta de uchuva (Physalis peruviana L.)
HJC Velasquez, OHB Giraldo, SAP Arango
Revista Facultad Nacional de Agronomía-Medellín 60 (1), 3785-3796, 2007
762007
Deshidratación osmótica de frutos de papaya hawaiana (Carica papaya L.) en cuatro agentes edulcorantes
MM Ríos Pérez, CJ Márquez Cardozo, HJ Ciro Velásquez
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 58 (2), 2998-3002, 2005
50*2005
Ammonia: a review of concentration and emission models in livestock structures
JA Osorio, IF Tinoco, HJ Ciro
Dyna 76 (158), 89-99, 2009
462009
Evaluación de un sistema de biodigestión en serie para clima frío
JA Osorio Saraz, H González Sánchez, HJ Ciro Velásquez
Revista de la Facultad Nacional de Agronomía 60 (2), 4145-4162, 2007
432007
Caracterización de propiedades mecánicas del banano (Cavendish Valery)
HJ Ciro Velásquez, ML Montoya López, LJ Millán Cardona
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 58 (2), 2975-2988, 2005
432005
Rheological behavior of avocado (Persea americana Mill, cv. Hass) oleogels considering the combined effect of structuring agents
EJ Pérez-Monterroza, CJ Márquez-Cardozo, HJ Ciro-Velásquez
LWT-Food Science and Technology 59 (2), 673-679, 2014
422014
Caracterización reológica y textural del queso Edam
JF OSORIO TOBÓN, HJ CIRO VELÁSQUEZ, LG Mejía
Dyna 72 (147), 33-45, 2005
402005
Estudio de la dureza del queso Edam por medio de análisis de perfil de textura y penetrometría por esfera
LA Zúñiga Hernández, HJ Ciro Velásquez, JA Osorio Saraz
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 60 (1), 3797-3811, 2007
382007
Physiological and physico-chemical characterization of the soursop fruit (Annona muricata L. cv. Elita)
CJ Márquez Cardozo, V Villacorta Lozano, DP Yepes Betancur, ...
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 65 (1), 6477-6486, 2012
362012
Caracterización textural y fisicoquímica del queso Edam
JF Osorio Tobón, HJ Ciro Velásquez, LG Mejía Restrepo
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 57 (1), 2275-2286, 2004
352004
Wild Manihot Species Do Not Possess C4 Photosynthesis
PA CALATAYUD, CH Barón, H Velásquez, JA Arroyave, T Lamaze
Annals of botany 89 (1), 125-127, 2002
352002
Identification and digital control of a household refrigeration system with a variable speed compressor
CA Piedrahita-Velásquez, HJ Ciro-Velásquez, MA Gómez-Botero
International Journal of Refrigeration 48, 178-187, 2014
322014
Determinación de la fuerza de la fractura superficial y fuerza de firmeza en frutas de lulo (solanum quitoense x solanum hirtum).
DMO Monsalve, HJC Velásquez, IDA Tórres
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 60 (2), 4163-4178, 2007
292007
Drying of xanthan gum using a two-dimensional spouted fluidized bed (2DSFB) with inert particles: Performance and rheological considerations
HJ Ciro-Velásquez, RL Cunha, FC Menegalli
Drying Technology 28 (3), 389-401, 2010
272010
Determinación de la resistencia mecánica a tensión y cizalladura de la Guadua angustifolia Kunth
HJ Ciro Velásquez, JA Osorio Saraz, JM Vélez Restrepo
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 58 (1), 2709-2715, 2005
262005
Concentrates of sugarcane juice and whey protein: Study of a new powder product obtained by spray drying of their combinations
DCR Uscategui, HJC Velásquez, JUS Valencia
Powder Technology 333, 429-438, 2018
222018
Una revisión acerca de la dinámica de fluidos computacionales (CFD) en instalaciones avícolas
JAO Saraz, MA Martins, OLZ Marín, FA Damasceno, HJC Velasquéz
Dyna 79 (175), 142-149, 2012
21*2012
Numerical simulation of thin layer coffee drying by control volumes
HJ Ciro-Velasquez, LC Abud-Cano, LR Perez-Alegria
Dyna 77 (163), 270-278, 2010
212010
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20