Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot45 articles
3 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Thomas ClavelRWTH University Hosptial, Aachen, GermanyCorreu electrònic verificat a ukaachen.de
- Dirk HallerTechnische Universität MünchenCorreu electrònic verificat a tum.de
- Klaus NeuhausTechnische Universität MünchenCorreu electrònic verificat a tum.de
- Matthias HornUniversity of Vienna, Centre for Microbiology and Environmental Systems ScienceCorreu electrònic verificat a univie.ac.at
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Munich / TUM Food Chemistry / Max Planck Extrater. Phys.Correu electrònic verificat a helmholtz-muenchen.de
- Nico JehmlichHelmholtz-Centre for Environmental Research - UFZ GmbHCorreu electrònic verificat a ufz.de
- Bärbel StecherProfessor of Microbiology, Ludwig-Maximilians-University MunichCorreu electrònic verificat a mvp.lmu.de
- Michael WagnerProfessor for Microbial Ecology, University of ViennaCorreu electrònic verificat a microbial-ecology.net
- Holger DaimsProfessor, Department of Microbiology and Ecosystem Science, University of ViennaCorreu electrònic verificat a microbial-ecology.net
- David BerryProfessor, University of ViennaCorreu electrònic verificat a univie.ac.at
- Thomas RatteiProfessor for Computational Biology, University of ViennaCorreu electrònic verificat a univie.ac.at
- Frederik SchulzDOE Joint Genome InstituteCorreu electrònic verificat a lbl.gov
- Alexander LoyProfessor for Microbial Communities, Centre for Microbiology & Environmental Systems ScienceCorreu electrònic verificat a univie.ac.at
- Gabriele HörmannspergerWissenschaftlicher Mitarbeiter, Technische Universität MünchenCorreu electrònic verificat a wzw.tum.de
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Zentrum Muenchen/analytical BioGeoChemistry & TUM/FoodomicsCorreu electrònic verificat a helmholtz-muenchen.de