Seguir
Angelica Maria Serpa
Angelica Maria Serpa
M.Sc. Food Innovation and Nutrition
No hay ninguna dirección de correo electrónico verificada.
Título
Citado por
Citado por
Año
Vegetable nanocellulose in food science: A review
A Serpa, J Velásquez-Cock, P Gañán, C Castro, L Vélez, R Zuluaga
Food Hydrocolloids 57, 178-186, 2016
3112016
Influence of cellulose nanofibrils on the structural elements of ice cream
J Velásquez-Cock, A Serpa, L Vélez, P Gañán, CG Hoyos, C Castro, ...
Food Hydrocolloids 87, 204-213, 2019
1102019
Influence of combined mechanical treatments on the morphology and structure of cellulose nanofibrils: Thermal and mechanical properties of the resulting films
J Velásquez-Cock, P Gañán, P Posada, C Castro, A Serpa, JL Putaux, ...
Industrial Crops and Products 85, 1-10, 2016
772016
Drying and redispersion of plant cellulose nanofibers for industrial applications: a review
P Posada, J Velásquez-Cock, C Gómez-Hoyos, AM Serpa Guerra, ...
Cellulose 27, 10649-10670, 2020
572020
Sericin applications: a globular silk protein
JA Barajas-Gamboa, AM Serpa-Guerra, A Restrepo-Osorio, ...
Ingeniería y competitividad 18 (2), 193-206, 2016
54*2016
Compuestos de hierro para la fortificaciónde alimentos: El desarrollo de una estrategia nutricional indispensable para países en vía de desarrollo.-Una revisión
AM Serpa Guerra, LM Vélez Acosta, JA Barajas Gamboa, ...
Acta Agronómica 65 (4), 340-353, 2016
472016
The nanotech potential of turmeric (Curcuma longa L.) in food technology: A review
AM Serpa Guerra, C Gómez Hoyos, JA Velásquez-Cock, L Vélez Acosta, ...
Critical Reviews in Food Science and Nutrition 60 (11), 1842-1854, 2020
382020
Extracción de aceite de aguacate variedad “Hass”(Persea americana Mill) liofilizado por prensado en frio
AM Serpa, A Echeverri, MP Lezcano, LM Vélez, AF Ríos, GA Hincapié
Revista Investigaciones Aplicadas, 2014
302014
Influence of the maturation time on the physico-chemical properties of nanocellulose and associated constituents isolated from pseudostems of banana plant cv Valery
J Velásquez-Cock, C Castro, P Gañán, M Osorio, JL Putaux, A Serpa, ...
Industrial Crops and Products 83, 551-560, 2016
282016
Comparación de dos técnicas de deshidratación de guayaba-pera (Psidium guajava L.) sobre los efectos del contenido de vitamina C y el comportamiento de las propiedades técnico …
AM Serpa Guerra, DC Vásquez Osorio, DC Castrillón Martínez, ...
Revista lasallista de investigación 12 (1), 10-20, 2015
162015
Determinación del punto isoeléctrico de las proteínas presentes en cuatro fuentes foliares: yuca (Manihot esculenta Crank) variedades verónica y tai, jatropha (Jatropha curcas …
AM Serpa Guerra, G Hincapié Llano, C Álvarez López
Prospectiva 12 (1), 30-39, 2014
152014
Influence of a non-ionic surfactant in the microstructure and rheology of a pickering emulsion stabilized by cellulose nanofibrils
J Velásquez-Cock, AM Serpa, C Gómez-Hoyos, P Gañán, ...
Polymers 13 (21), 3625, 2021
112021
Effect of ultra‐fine friction grinding on the physical and chemical properties of curcuma (Curcuma longa L.) suspensions
AM Serpa Guerra, C Gómez Hoyos, JA Velásquez‐Cock, ...
Journal of food science 85 (1), 132-142, 2020
112020
Cellulose nanofibers from banana rachis added to a Curcuma longa L. rhizome suspension: Color, stability and rheological properties
AMS Guerra, CG Hoyos, JA Velásquez-Cock, PG Rojo, A Eceiza, ...
Food Structure 27, 100180, 2021
102021
Comparison of two dehydration techniques for" pear" guava (Psidium guajava l.) on the effects of the vitamin C content and on the behavior of the technical and functional …
AM Serpa Guerra, DC Vásquez Osorio, DC Castrillón Martínez, ...
Revista Lasallista de Investigación 12 (1), 10-20, 2015
92015
The Effects of Adding a Gel-Alike Curcuma longa L. Suspension as Color Agent on Some Quality and Sensory Properties of Yogurt
AS Guerra, CG Hoyos, J Velásquez-Cock, L Vélez, P Gañán, R Zuluaga
Molecules 27 (3), 946, 2022
82022
C., Putaux, J.-L., Zuluaga, R., 2016. Influence of combined mechanical treatments on the morphology and structure of cellulose nanofibrils: Thermal and mechanical properties of …
J Velásquez-Cock, P Gañán, P Posada, C Castro, A Serpa, H Gómez
Ind. Crops Prod 85, 1-10, 0
8
Efecto de la liofilización sobre las propiedades técnico funcionales de la fibra dietaria y el contenido de vitamina C presentes en la guayaba pera (Psidium gGuajava L.)
AM Serpa, DC Castrillón Martínez, DC Vásquez Osorio, ...
Revista Investigaciones Aplicadas, 2015
72015
Development of a fortified drink from the mixture of small colombian native fruits
AM Serpa-Guerra, JA Velásquez-Cock, JA Barajas-Gamboa, ...
Dyna 85 (204), 185-193, 2018
52018
Iron compounds for food fortification: The development of an essential nutritional strategy for developing countries. A review
AM Serpa Guerra, LM Vélez Acosta, JA Barajas Gamboa, ...
Acta Agronómica 65 (4), 340-353, 2016
52016
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20