Get my own profile
Public access
View all37 articles
5 articles
available
not available
Based on funding mandates
Co-authors
- Francisco J. HerediaUniversidad de SevillaVerified email at us.es
- M. Lourdes González-MiretUniversidad de SevillaVerified email at us.es
- José Miguel Hernández Hierro (ORCI...Universidad de SevillaVerified email at us.es
- Julio Nogales-BuenoProfesor Titular, Universidad de SevillaVerified email at us.es
- Carla María Stinco ScanarottiUniversidad de SevillaVerified email at us.es
- María Jesús Cejudo-BastanteProfesor de Nutrición y Bromatología, Universidad de SevillaVerified email at us.es
- Dolores HernanzUniversidad de SevillaVerified email at us.es
- M. TERESA ESCRIBANO BAILONCatedrática de Nutrición y Bromatología. University of SalamancaVerified email at usal.es
- Natalia Quijada MorinUniversité de BordeauxVerified email at u-bordeaux.fr
- Ignacio García Estévez (https://orcid.or...Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Bromatology. University of SalamancaVerified email at usal.es
- María José Jara-PalaciosUniversidad de SevillaVerified email at us.es
- Coralia OsorioProfessor, Departamento de Química, Universidad Nacional de ColombiaVerified email at unal.edu.co
- Julian C Rivas GonzaloNutrición y Bromatología. Grupo de Investigación en Polifenoles (GIP-USAL). Universidad de SalamancaVerified email at usal.es
- LUIS GOMEZ ROBLEDOUniversidad de GranadaVerified email at go.ugr.es
- Alice TrivelliniScuola Superiore Sant'AnnaVerified email at sssup.it
- Antonio FerranteProfessore Ordinario, Scuola Superiore Sant'Anna PisaVerified email at santannapisa.it
- Nadia AMESSISMaître de Conférence A en Sciences AlimentairesVerified email at univ-bejaia.dz
- Antonio J. Meléndez-MartínezUniversidad de SevillaVerified email at us.es
- Douglas Fernandes BarbinUniversity of CampinasVerified email at unicamp.br
- Consuelo Diaz-MorenoProfesora Asociada, Universidad Nacional de ColombiaVerified email at unal.edu.co