Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot111 articles
39 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Juan Carlos EspínSpanish National Research Council (CSIC); Dep. Food Sci. & Technol; CEBAS-CSIC (Murcia, Spain)Correu electrònic verificat a cebas.csic.es
- Antonio González-Sarrías (ORCID:000...Tenured Scientist at Food and Technology Department, CEBAS-CSICCorreu electrònic verificat a cebas.csic.es
- Angel Gil Izquierdo Ph. D. (0000-0001...CEBAS-CSICCorreu electrònic verificat a cebas.csic.es
- JUAN ANTONIO GIMENEZ BASTIDACEBAS-CSIC (Murcia, Spain)Correu electrònic verificat a cebas.csic.es
- jose ceronMurcia UniversityCorreu electrònic verificat a um.es
- Cristina Andres-LacuevaFull Professor (Catedr), University of BarcelonaCorreu electrònic verificat a ub.edu
- M.N. CliffordUniversity of SurreyCorreu electrònic verificat a Surrey.ac.uk
- Alan CrozierKing Saud University/University of GlasgowCorreu electrònic verificat a glasgow.ac.uk
- CLEMENTE JOSE LOPEZ BOTEUniversidad Complutense de MadridCorreu electrònic verificat a vet.ucm.es
- Diego A Moreno, Ph.D. (ORCID:0000-...CEBAS-CSICCorreu electrònic verificat a cebas.csic.es
- Soonkyu ChungUniversity of Massachusetts AmherstCorreu electrònic verificat a umass.edu
- Andrew L. WaterhouseProfessor Emeritus of Enology, University of California, DavisCorreu electrònic verificat a ucdavis.edu
- Alyson MitchellProfessor of Food Chemistry & ToxicologyCorreu electrònic verificat a ucdavis.edu
Segueix
Francisco Tomas-Barberan
agencia estatal consejo superior de investigaciones científicas
Correu electrònic verificat a cebas.csic.es