Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot7 articles
1 article
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Emanuele ZanniniSapienza University of RomeCorreu electrònic verificat a uniroma1.it
- Aidan CoffeyProfessor, Munster Technological UniversityCorreu electrònic verificat a it.ie
- Michael GänzleUniversity of Alberta, Department of Agricultural, Food and Nutritional ScienceCorreu electrònic verificat a ualberta.ca
- Pedro M. OliveiraDoctoral researcher, University College CorkCorreu electrònic verificat a umail.ucc.ie
- Claudia AxelPost-doctoral Researcher at University College Cork, IrelandCorreu electrònic verificat a ucc.ie
- Erica PontonioDipartimento di Scienze del Suolo, della Pianta e degli Alimenti - Università degli Studi di BariCorreu electrònic verificat a uniba.it
- Ambrose FureySenior Lecturer, Dept. of Physical Sciences, MTUCorreu electrònic verificat a mtu.ie
- Paul LH McSweeneyUniversity College CorkCorreu electrònic verificat a ucc.ie
- Angel T MartinezProfesor de Investigacion "ad honorem", CIB; CSIC, Madrid, SpainCorreu electrònic verificat a cib.csic.es
- Craig FauldsProfessor of Biochemistry, Aix-Marseille UniversityCorreu electrònic verificat a univ-amu.fr