Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot46 articles
3 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Ulrik K. SundekildeAssociate Professor, Department of Food Science, Aarhus UniversityCorreu electrònic verificat a food.au.dk
- Maria GlantzAssociate Professor in Food Technology and Engineering, Lund University, SwedenCorreu electrònic verificat a food.lth.se
- daniela barileUniversity of California DavisCorreu electrònic verificat a ucdavis.edu
- Marie PaulssonProfessor in Dairy Technology, Lund University, SwedenCorreu electrònic verificat a food.lth.se
- Einar Eg NielsenCorreu electrònic verificat a aqua.dtu.dk
- Guilherme de Moura MacielSenior Scientist, Novozymes, Consumer Biosolutions, Application ResearchCorreu electrònic verificat a novozymes.com
- Grum Gebreyesus TeklewoldAssistant Professor, Aarhus UniversityCorreu electrònic verificat a qgg.au.dk
- Hanne Christine BertramProfessorCorreu electrònic verificat a food.au.dk
- Randall RobinsonUniversity of California, DavisCorreu electrònic verificat a ucdavis.edu
- Volker Loeschckeprofessor of evolutionary biology, section of genetics, ecology and evolution, department ofCorreu electrònic verificat a bios.au.dk
- Carl Emil EskildsenResearch Fellow, Imperial College LondonCorreu electrònic verificat a imperial.ac.uk
- Thao LeAuckland University of TechnologyCorreu electrònic verificat a aut.ac.nz
- Thomas SkovChr. HansenCorreu electrònic verificat a chr-hansen.com
- Gary R CarvalhoProfessor Molecular Ecology, Bangor UniversityCorreu electrònic verificat a bangor.ac.uk
- Hein J F van ValenbergWageningen UniversityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Luc JanssProfessor of Statistical Genetics, Aarhus UniversityCorreu electrònic verificat a djf.au.dk
- Rob OgdenUniversity of Edinburgh & TRACE Wildlife Forensics NetworkCorreu electrònic verificat a ed.ac.uk
- Marleen ViskerFrieslandCampinaCorreu electrònic verificat a visker-mail.nl
- Jette Feveile YoungLektor, Aarhus UniversitetCorreu electrònic verificat a food.au.dk
- Peter SørensenSenior ScientistCorreu electrònic verificat a r-qgg.org
Segueix
Nina Aagaard Poulsen
Department of Food Science, Aarhus University, Denmark
Correu electrònic verificat a food.au.dk