Control del pardeamiento enzimático en manzanas cortadas (Red delicious) mediante un sistema de envasado activo FJ Piedra Enfoque UTE 8 (2), 66-77, 2017 | 12 | 2017 |
Selective Determination of Lysine in Dry-Cured Meats Using a Sensor Based on Lysine-α-Oxidase Immobilised on a Nylon Membrane F Jadán, F., Aristoy, M. & Toldrá Food Analytical Methods 9, 2484–2490, 2016 | 11 | 2016 |
Selective determination of lactic acid in dry-fermented sausages using a sensor based on immobilized lactate oxidase F Jadán Piedra Food biotechnology 33 (3), 272-282, 2019 | 7 | 2019 |
Biosensor based on immobilized nitrate reductase for the quantification of nitrate ions in dry-cured Ham F Jadán, MC Aristoy, F Toldrá Food analytical methods 10, 3481-3486, 2017 | 4 | 2017 |
Selective determination of methanol and ethanol using a sensor based on alcohol oxidase immobilized on a cassava biopolymer FJ Piedra, JE Cevallos-Mendoza, JMV Delgado, VS Mendoza, ML Mero, ... Biosensors and Bioelectronics: X, 100414, 2023 | 3 | 2023 |
Control del pardeamiento enzimatico en manzanas cortadas (Red delicious) mediante un sistema de envasado activo (Enzymatic browning control in cut apples (Red delicious … FJ Piedra | 2 | 2017 |
Obtención del bioalcohol a partir del extracto de camote. FA Jadán Piedra MADRID/Centro de Estudios Superiores de la Industria Farmacéutica/2011, 2011 | 2 | 2011 |
Selective determination of lysine in mozzarella cheese using a novel potentiometric biosensor F Jadán Piedra, C Rojas, GB Latorre Castro, P Maldonado Alvarado Food Biotechnology 37 (1), 41-53, 2023 | 1 | 2023 |
Development of a Sensor to Quantify Lactic Acid in Beer FJ Piedra, GBL Castro, VS Mendoza, A Piñerox, MAZ Arcentales, ... Arabian Journal of Chemistry, 105639, 2024 | | 2024 |
Enzymatic browning control in cut apples (Red delicious) through a system of active packaging FJ Piedra Enfoque UTE 8 (2), 66-77, 2017 | | 2017 |
Sensores enzimáticos como herramientas para el control rápido de la carne y productos cárnicos FA Jadán Piedra Valencia/Universidad Politécnica de Valencia/2015, 2015 | | 2015 |
Sensores enzimáticos como herramientas para el control rápido de la calidad de la carne y productos cárnicos FA Jadán Piedra Universitat Politècnica de València, 2015 | | 2015 |
Estudio de Factibilidad para la Implementación de una planta procesadora de Lácteos CREA FJ Piedra Universidad del Azuay, 2006 | | 2006 |