Microwave-assisted pasteurization of beverages (tamarind and green) and their quality during refrigerated storage AD González-Monroy, G Rodríguez-Hernández, C Ozuna, ... Innovative food science & emerging technologies 49, 51-57, 2018 | 39 | 2018 |
The impact of power ultrasound application on physicochemical, antioxidant, and microbiological properties of fresh orange and celery juice blend D Ruiz-De Anda, MG Ventura-Lara, G Rodríguez-Hernández, C Ozuna Journal of Food Measurement and Characterization 13, 3140-3148, 2019 | 30 | 2019 |
Características fisicoquímicas y microbiológicas de suero de leche de queso Chihuahua P Paredes-Montoya, A Chávez-Martínez, JC Rodríguez-Figueroa, ... Investigación y Ciencia 22 (62), 11-16, 2014 | 17 | 2014 |
Biopéptidos en la leche y sus derivados: funcionamiento y beneficios a la salud G Rodríguez-Hernández, AL Rentería-Monterrubio, ... Ecosistemas y recursos agropecuarios 1 (3), 281-294, 2014 | 14 | 2014 |
Dielectric properties of beverages (tamarind and green) relevant to microwave‐assisted pasteurization AD González‐Monroy, T Kaur Kataria, JL Olvera‐Cervantes, ... Journal of food science 83 (9), 2317-2323, 2018 | 11 | 2018 |
The evolution of antioxidative properties of protein-derived peptides of Mexican Panela goat and cow milk cheese during its shelf life BP López-Villafaña, S Rojas-González, RD Elías-Román, ... CyTA-Journal of Food 21 (1), 57-63, 2023 | 5 | 2023 |
Antibacterial activity of agave fructans against salmonella typhimurium EA Martínez-Ortega, JS López-Briones, G Rodríguez-Hernández, ... Natural product research 34 (18), 2639-2641, 2020 | 5 | 2020 |
Determinación de parámetros fisicoquímicos y sensoriales de queso fresco de la ciudad de Irapuato BA Macías-Mejía, JA Gómez-Salazar, AI Mireles-Arriaga, ... Investigación y Desarrollo en Ciencia y Tecnología de Alimentos 4, 531-537, 2019 | 5 | 2019 |
Comparision of antioxidant activity of cow and goat milk during fermentation with lactobacillus acidophilus LA-5 JD Álvarez-Rosales, C Ozuna, R Salcedo-Hernández, ... Prebiotics and probiotics–Potential benefits in nutrition and health, 2019 | 4 | 2019 |
Effect of probiotic cultures on the angiotensin converting enzyme inhibitory activity of whey-based fermented beverages G Rodríguez-Hernández, AL Rentería-Monterrubio, N Gutiérrez-Méndez, ... Journal of Food Science and Technology 57, 3731-3738, 2020 | 3 | 2020 |
Actividad antioxidante y proteolítica in situ en extractos hidrosolubles de queso asadero de Guanajuato, México GRH Servando Rojas González, Daliana Carbajal Padilla, Natalia Aguilar Ruiz interciencia 47 (10), 426-429, 2022 | 1 | 2022 |
Actividad antioxidante en productos lácteos comerciales: yogurt griego EGC Álvarez, JLG González, WC Ledesma, VG Vázquez, JR Navarro, ... Jovenes en la Ciencia 10, 2021 | 1 | 2021 |
BEBIDAS VEGETALES Y SUS APORTES FUNCIONALES A García-Hernández, G Rodríguez-Hernández Revista Ciencia e Innovación Agroalimentaria de la Universidad de Guanajuato …, 2021 | 1 | 2021 |
Estimación de compuestos bioactivos en bebidas a base de café y té MFO Padilla, GR Hernández, AC García Jóvenes en la ciencia 4 (1), 139-144, 2018 | 1 | 2018 |
Parámetros cinéticos sigmoidales de probióticos adicionados con diferentes prebióticos JD Cortez-Ramírez, JE Gallardo-Gasca, S González-Ramírez, ... JÓVENES EN LA CIENCIA 21, 1-4, 2023 | | 2023 |
Desarrollo de un bioproceso: kéfir vegano de arroz-avena con propiedades antioxidantes A García-Hernández, G Hernández-Guzmán, JE Barboza-Corona, ... Investigación y Desarrollo en Ciencia y Tecnología de Alimentos 8 (1), 526-531, 2023 | | 2023 |
Desarrollo de una película comestible de nisina y natamicina con efecto antimicrobiano en queso panela GRH J. Alvarado - García, E. G. Cabrera - Álvarez, V. García - Vázquez, J. L ... Jovenes en la ciencia 16, 1-9, 2022 | | 2022 |
In situ antioxidant and proteolytic activity in hydrosoluble extracts of asadero cheese from Guanajuato, México. S Rojas-González, D Carbajal-Padilla, N Aguilar-Ruiz, ... | | 2022 |
IDENTIFICACIÓN DE DESCRIPTORES EN MEZCALES ARTESANALES COMO HERRAMIENTA DE APOYO PARA ESTRATEGIAS DE MARKETING T González-Ponce, MZ Tapia-Rodríguez, G Rodríguez-Hernández Revista Ciencia e Innovación Agroalimentaria de la Universidad de Guanajuato …, 2021 | | 2021 |
BEBIDAS FERMENTADAS DE LECHE DE VACA O CABRA: COMPARACIÓN FISICOQUÍMICA, SENSORIAL Y DE VIABILIDAD PROBIÓTICA MC Aguilar-Centeno, C Ozuna-López, G Rodríguez-Hernández Revista Ciencia e Innovación Agroalimentaria de la Universidad de Guanajuato …, 2021 | | 2021 |