Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot18 articles
0 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Marc F. BellemareDistinguished McKnight University Professor, University of MinnesotaCorreu electrònic verificat a umn.edu
- Guigonan Serge AdjognonWorld BankCorreu electrònic verificat a worldbank.org
- Aly SanohWorld BankCorreu electrònic verificat a worldbank.org
- Mo AlloushAssistant Professor of Economics at Hamilton CollegeCorreu electrònic verificat a hamilton.edu
- Jarrad FarrisEconomic Research Service, U.S. Department of AgricultureCorreu electrònic verificat a usda.gov
- Nick Huntington-KleinSeattle UniversityCorreu electrònic verificat a seattleu.edu
- Marco BertoniProfessor - University of PadovaCorreu electrònic verificat a unipd.it
- Emily A. BeamUniversity of VermontCorreu electrònic verificat a uvm.edu
- Andreu ArenasAssociate Professor of Economics, University of BarcelonaCorreu electrònic verificat a ub.edu
- Yaniv StopnitzkyAssociate Professor of Economics, University of San FranciscoCorreu electrònic verificat a usfca.edu
- Todd PugatchProfessor of Economics, Oregon State UniversityCorreu electrònic verificat a oregonstate.edu
- Paul L. E. GriecoProfessor of Economics, Pennsylvania State UniversityCorreu electrònic verificat a psu.edu
- Pralhad BurliIdaho National LaboratoryCorreu electrònic verificat a inl.gov
- Godwin Kwabla EkpeJPMorgan Chase & Co.Correu electrònic verificat a chase.com
- Martin SaavedraRutgers UniversityCorreu electrònic verificat a rutgers.edu
- Scott LoveridgeProfessor of Agricultural, Food, and Resource Economics, Michigan State UniversityCorreu electrònic verificat a msu.edu
- Colette SalemiAssistant Professor, University of VictoriaCorreu electrònic verificat a umn.edu
- Anna JosephsonUniversity of ArizonaCorreu electrònic verificat a arizona.edu
- Jeffrey D. MichlerUniversity of ArizonaCorreu electrònic verificat a arizona.edu
- Kate AmblerInternational Food Policy Research InstituteCorreu electrònic verificat a cgiar.org
Segueix