Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot12 articles
6 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Jordi RoviraProfesor de ciencia y Tecnología de los Alimentos, Universidad de BurgosCorreu electrònic verificat a ubu.es
- Ana María Diez MatéUniversidad de BurgosCorreu electrònic verificat a ubu.es
- David Rodríguez-LázaroUniversity of BurgosCorreu electrònic verificat a ubu.es
- Beatrix StesslUniversity of Veterinary Medicine ViennaCorreu electrònic verificat a vetmeduni.ac.at
- Marta HernandezInstituto Tecnológico Agrario de Castilla y LeonCorreu electrònic verificat a itacyl.es
- Sandra M. OsésAyudante doctor de Nutrición y Bromatología, Universidad de BurgosCorreu electrònic verificat a ubu.es
- José Miguel GarcíaUniversidad de BurgosCorreu electrònic verificat a ubu.es
- Anca Ioana NicolauProfessor, Dunarea de Jos University of GalatiCorreu electrònic verificat a ugal.ro
- Panagiotis SkandamisCorreu electrònic verificat a aua.gr
- Andrei BolocanMars Global ServicesCorreu electrònic verificat a effem.com
- Mirko RossiEuropean Food Safety Authority; Univeristy of HelsinkiCorreu electrònic verificat a efsa.europa.eu
- María Asunción MuñozPolymers Research Group. Departament of Chemistry. Universidad de Burgos. SpainCorreu electrònic verificat a ubu.es
- Antonio Canepa-Oneto (ORCID:0000-...University of Burgos, Burgos, SpainCorreu electrònic verificat a ubu.es
- Luca Simone CocolinDISAFA - Food technology and Agricultural MicrobiologyCorreu electrònic verificat a unito.it
- Cesar A GonzalezInstituto Politécnico Nacional-Escuela Superior de MedicinaCorreu electrònic verificat a ipn.mx