Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot4 articles
0 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- David ThesmarMITCorreu electrònic verificat a mit.edu
- David SraerUC BerkeleyCorreu electrònic verificat a berkeley.edu
- Xavier GabaixProf. of economics, HarvardCorreu electrònic verificat a fas.harvard.edu
- Philipp KruegerUniversity of Geneva & Swiss Finance InstituteCorreu electrònic verificat a unige.ch
- Dr. Vinay NairThe Wharton SchoolCorreu electrònic verificat a adainvestments.com
- Jean-Philippe BouchaudHead of Research, CFMCorreu electrònic verificat a cfm.fr
- Alex EdmansProfessor of Finance, London Business SchoolCorreu electrònic verificat a london.edu
- Francesco FranzoniUSI Lugano and Swiss Finance InstituteCorreu electrònic verificat a usi.ch
- Yueran MaUniversity of Chicago Booth School of BusinessCorreu electrònic verificat a chicagobooth.edu
- Julie WulfFaculty Research Associate at NBERCorreu electrònic verificat a juliemwulf.com
- olivier blanchardmit, piieCorreu electrònic verificat a mit.edu
- Julien SauvagnatBocconi UniversityCorreu electrònic verificat a unibocconi.it
- Kenichi UedaProfessor, Faculty of Economics, The University of TokyoCorreu electrònic verificat a e.u-tokyo.ac.jp
- Itzhak (Zahi) Ben-DavidFisher College of Business, The Ohio State University and NBERCorreu electrònic verificat a osu.edu
- Rabih MoussawiVillanova University, WRDSCorreu electrònic verificat a villanova.edu
- Robin GreenwoodGeorge Gund Professor of Finance and Banking, Harvard Business SchoolCorreu electrònic verificat a hbs.edu
- Guillaume PLANTINSciences PoCorreu electrònic verificat a sciencespo.fr
- Hassan AfrouziColumbia University and NBERCorreu electrònic verificat a columbia.edu
- Bruno BIAISProfessor of Finance and Economics, HECCorreu electrònic verificat a hec.fr
- Stefano LOVOHEC, ParisCorreu electrònic verificat a hec.fr
Segueix
Augustin Landier
Professor of Finance, HEC Paris
Correu electrònic verificat a hec.fr - Pàgina d'inici