David López Lluch
David López Lluch
Profesor de Economia Agroambiental, Universidad Miguel Hernández de Elche
Dirección de correo verificada de umh.es - Página principal
Título
Citado por
Citado por
Año
Composting as sustainable strategy for municipal solid waste management in the Chimborazo Region, Ecuador: Suitability of the obtained composts for seedling production
J Jara-Samaniego, MD Pérez-Murcia, MA Bustamante, A Pérez-Espinosa, ...
Journal of cleaner production 141, 1349-1358, 2017
762017
Company valuation methods: applying dynamic analogical-stock market valuation models to agrarian co-operatives
FV Jiménez, DBL Lluch, JMS Civera
Spanish Journal of Agricultural Research, 17-26, 2004
142004
Wine tourism product clubs as a way to increase wine added value: the case of Spain
FJ Del Campo, D López, JM Sales, AM Agulló, M Brugarolas, A Martınez, ...
International Journal of Wine Research 2, 27-34, 2010
112010
Wine tourism product clubs as a way to increase wine added value: the case of Spain
FJ Del Campo, D López, JM Sales, AM Agulló, M Brugarolas, A Martınez, ...
International Journal of Wine Research 2, 27-34, 2010
112010
Evaluacion d la satisfaccion de los socios como medida del exito cooperativo en las bodegas cooperatives de la Denominacion de Origen Alicante
D Lopez, F Vidal, FJ Del Campo
Revista española de estudios agrosociales y pesqueros, 147-171, 2005
102005
Identificación de grupos estratégicos en el sector hortofrutícola español
D López, FJ del Campo Gomis, MG Martínez, N Poole
Economía agraria y recursos naturales, 89-113, 2002
102002
A Critical Overview of Labeling Information of Pomegranate Juice‐Based Drinks: Phytochemicals Content and Health Claims
M Cano‐Lamadrid, IP Turkiewicz, K Tkacz, L Sánchez‐Rodríguez, ...
Journal of food science 84 (4), 886-894, 2019
72019
Comercialización de productos ecológicos mediante Planes de Suscripción de Alimentos. Estudio de caso de la provincia de Alicante
C Mateu, D Lluch, FJ Campo Gomis, F Gimenez
Revista Española de Estudios Agrosociales y Pesqueros, 113-138, 2009
72009
Análisis preliminar de la percepción de los trabajadores del campo acerca del sistema de formación continua en la Región de Murcia
DBL Lluch, JL Zapata, FJ del Campo Gomis
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias 48 (2), 177-193, 2016
62016
Análisis económico de las cooperativas vitivinícolas de la Denominación de Origen Alicante
DBL Lluch, FV Giménez, FJDC Gomis
CIRIEC-España, revista de economía pública, social y cooperativa, 73-96, 2006
52006
Nutrition quality parameters of almonds as affected by deficit irrigation strategies
L Lipan, A Moriana, DB López Lluch, M Cano-Lamadrid, E Sendra, ...
Molecules 24 (14), 2646, 2019
42019
Analysis of the opinion about economic and social impacts of golf courses in a tourist destination
MAM Huertas, FJDC Gomis, DBL Lluch, AMA Torres
World Journal of Entrepreneurship, Management and Sustainable Development, 2010
42010
Analysis of the relation between organic products consumption and box schemes use in Alicante (Spain)
F Vidal, DB López, FJ del Campo
Agricultural Sciences 2 (04), 505, 2011
32011
Environmental considerations for feasibility of new golf course development in Alicante province (Spain)
FJDC Gomis, DBL Lluch, JMS Civera, AMA Torres, JL Milla
Journal of Food, Agriculture & Environment 8 (2), 1174-1179, 2010
32010
Los modelos de valoración de empresas: aplicación de los modelos dinámicos de valoración analógico-bursátil a las cooperativas agrarias
F Vidal, JM Sales, DB López
Spanish Journal of Agricultural Research 2 (1), 17-25, 2004
32004
Aroma-active compounds, sensory profile, and phenolic composition of Fondillón
H Issa-Issa, G Guclu, L Noguera-Artiaga, D López-Lluch, R Poveda, ...
Food Chemistry 316, 126353, 2020
22020
Functional and sensory properties of pistachio nuts as affected by cultivar
L Noguera‐Artiaga, MD Salvador, G Fregapane, J Collado‐González, ...
Journal of the Science of Food and Agriculture 99 (15), 6696-6705, 2019
22019
A Management Model for the Evaluation of Co-operative Success with Special Reference to Member Objective Setting and Satisfaction.
DBL Lluch, FJDC Gomis, FV Jiménez
CO-OPERATIVE, 44, 2006
22006
Effect of the herbs used in the formulation of a Spanish herb liqueur, Herbero de la Sierra de Mariola, on its chemical and functional compositions and antioxidant …
H Issa-Issa, E Ivanišová, L Noguera-Artiaga, A Kántor, D López-Lluch, ...
European Food Research and Technology 245 (6), 1197-1206, 2019
12019
Volatile composition, sensory profile, and consumers’ acceptance of Fondillón
H Issa-Issa, L Noguera-Artiaga, E Sendra, AJ Pérez-López, F Burló, ...
Journal of Food Quality 2019, 2019
12019
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20