Seguir
Daniel Butrón
Daniel Butrón
Dirección de correo verificada de uca.es
Título
Citado por
Citado por
Año
Influence of alcoholic strength on the characteristics of Brandy de Jerez aged in Sherry Casks®
MJ Valcárcel-Muñoz, D Butrón-Benítez, M Guerrero-Chanivet, ...
Journal of food composition and analysis 111, 104618, 2022
122022
Analytical and Chemometric Characterization of Sweet Pedro Ximénez Sherry Wine during Its Aging in a Criaderas y Solera System
MJ Valcárcel-Muñoz, M Guerrero-Chanivet, ...
Foods 12 (9), 1911, 2023
42023
DD04107-Derived neuronal exocytosis inhibitor peptides: Evidences for synaptotagmin-1 as a putative target
D Butrón, H Zamora-Carreras, I Devesa, MA Trevino, O Abian, ...
Bioorganic chemistry 115, 105231, 2021
42021
Effect of the alcoholic strength of unaged wine distillates on the final composition of Brandy de Jerez aged in Sherry Casks®: This article is published in cooperation with …
D Butron, MJ Valcárcel-Muñoz, MV García-Moreno, ...
OENO One 57 (3), 269-285, 2023
2023
Insights into synaptotagmin-1 C2B domain as a putative target for new analgesic
M Martín-Martínez, D Butrón, H Zamora-Carreras, I Devesa, MA Treviño, ...
2020
Unraveling the mechanism of action of the analgesic peptide DD04107. Synaptotagmin-1 as a putative target
D Butron, H Zamora-Carreras, I Devesa, MA Trevino, ...
2018
Diferencias en las características fisicoquímicas de destilados de orujo envejecidos en Sherry Cask y en barricas usadas con aguardientes de vino.
D Butrón-Benítez, MJ Valcárcel-Muñoz, M Guerrero-Chanivet, ...
DIFERENCIAS FISICOQUÍMICAS DE DESTILADOS DE ORUJO ENVEJECIDOS: SHERRY CASK® VS. BARRICAS USADAS CON AGUARDIENTES DE VINO
D Butrón Benítez, MJ Valcárcel-Muñoz, M Guerrero Chanivet, ...
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–8