Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot24 articles
19 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Maria LlompartUniversity of Santiago de CompostelaCorreu electrònic verificat a usc.es
- Thierry DagnacPhD Researcher, Galician Agency for Food QualityCorreu electrònic verificat a xunta.es
- Carmen García-JaresProfessor Analytical ChemistryCorreu electrònic verificat a usc.es
- Marta LoresUniversidad de Santiago de CompostelaCorreu electrònic verificat a usc.es
- Daniel ArmadaInleit Ingredients S.L.U.Correu electrònic verificat a usc.es
- Lua VazquezPhD, University of Santiago de CompostelaCorreu electrònic verificat a usc.es
- Ante LoncaricPh.D.Correu electrònic verificat a ptfos.hr
- Eugenia GuerraInvestigadora predoctoral, Universidad de Santiago de CompostelaCorreu electrònic verificat a usc.es
- Vítor J.P. VilarPrincipal Researcher, University of PortoCorreu electrònic verificat a fe.up.pt
- Gerardo Alvarez-RiveraFoodomics Laboratory. Institute of Food Science Research (CIAL-CSIC)Correu electrònic verificat a csic.es
- Jacob de BoerVrije Universiteit AmsterdamCorreu electrònic verificat a vu.nl
- Stela JokićRedoviti profesor, Prehrambeno-tehnološki fakultet OsijekCorreu electrònic verificat a ptfos.hr
- Laura R Rubio LareuLIDSA, Instituto CretusCorreu electrònic verificat a usc.es
- Kenneth G. FurtonFlorida International UniversityCorreu electrònic verificat a fiu.edu
- Abuzar KabirResearch Associate ProfessorCorreu electrònic verificat a fiu.edu
- Aly CastilloUniversidad de Santiago de CompostelaCorreu electrònic verificat a usc.es
- Piyaluk NurerkSchool of Science, Walailak UniversityCorreu electrònic verificat a mail.wu.ac.th
- Ana Castiñeira LandeiraPhD studentCorreu electrònic verificat a usc.es
- Selene Guelli SouzaProfessora Titular de Engenharia Química - UFSCCorreu electrònic verificat a ufsc.br
Segueix
María Celeiro
PhD, CRETUS, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science
Correu electrònic verificat a usc.es - Pàgina d'inici