Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot47 articles
14 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Lars NørgaardFOSS, Data & Algorithms in R&DCorreu electrònic verificat a foss.dk
- Bekzod Khakimov BahromovichAssociate ProfessorCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- Francesco SavoraniAssoc. prof. Polytechnic of TurinCorreu electrònic verificat a polito.it
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- Klavs M. SørensenPrincipal Scientist, Front End Innovation, FOSS Analytical A/SCorreu electrònic verificat a foss.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- Nanna ViereckAssociate Professor, University of CopenhagenCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- Serge PerezCNRS-Grenoble University. Centre de Recherche sur les Maromolécules VégétalesCorreu electrònic verificat a cermav.cnrs.fr
- Violetta AruUniversity of CopenhagenCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- Morten Arendt RasmussenUniversity of Copenhagen, Dept Food Science and COPSACCorreu electrònic verificat a dbac.dk
- Arne AstrupProfessor, MD, DMSc, Senior Vice President, Novo Nordisk Fonden & previosly University of CopenhagenCorreu electrònic verificat a novo.dk
- Hanne Christine BertramProfessorCorreu electrònic verificat a food.au.dk
- Henrik jørgen AndersenArla Fooods ambaCorreu electrònic verificat a arlafoods.com
- Lisbeth G. ThygesenProfessor, University of CopenhagenCorreu electrònic verificat a ign.ku.dk
- Birger Lindberg MøllerDepartment of Plant and Environmental Sciences, University of CopenhagenCorreu electrònic verificat a plen.ku.dk
- Alessia TrimignoUniversity of CopenhagenCorreu electrònic verificat a food.ku.dk
- Giorgio TomasiUniversity of CopenhagenCorreu electrònic verificat a plen.ku.dk
- Anders H KarlssonProfessorCorreu electrònic verificat a slu.se
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryCorreu electrònic verificat a ehu.eus
- Mads Vendelbo LindUniversity of Copenhagen & Chalmers University of TechnologyCorreu electrònic verificat a nexs.ku.dk
Segueix
Søren Balling Engelsen
Professor of Plant Food Science, University of Copenhagen
Correu electrònic verificat a food.ku.dk