Seguir
Manuel Parras Rosa
Manuel Parras Rosa
Profesor de Comercialización e Investigación de Mercados
Dirección de correo verificada de ujaen.es
Título
Citado por
Citado por
Año
Organic as a heuristic cue: What Spanish consumers mean by organic foods
M Vega‐Zamora, FJ Torres‐Ruiz, EM Murgado‐Armenteros, ...
Psychology & Marketing 31 (5), 349-359, 2014
1492014
Towards sustainable consumption: Keys to communication for improving trust in organic foods
M Vega-Zamora, FJ Torres-Ruiz, M Parras-Rosa
Journal of Cleaner Production 216, 511-519, 2019
1332019
The influence of the term ‘organic’on organic food purchasing behavior
M Vega-Zamora, M Parras-Rosa, EM Murgado-Armenteros, ...
Procedia-Social and Behavioral Sciences 81, 660-671, 2013
612013
Sustainable consumption: Proposal of a multistage model to analyse consumer behaviour for organic foods
FJ Torres‐Ruiz, M Vega‐Zamora, M Parras‐Rosa
Business Strategy and the Environment 27 (4), 588-602, 2018
562018
Motives, barriers, and expected benefits of ISO 14001 in the agri-food sector
R Carrillo-Labella, F Fort, M Parras-Rosa
Sustainability 12 (5), 1724, 2020
442020
False barriers in the purchase of organic foods. The case of extra virgin olive oil in Spain
FJ Torres-Ruiz, M Vega-Zamora, M Parras-Rosa
Sustainability 10 (2), 461, 2018
412018
A powerful word: The influence of the term'organic'on perceptions and beliefs concerning food
M Vega-Zamora, M Parras-Rosa, EM Murgado-Armenteros, ...
International Food and Agribusiness Management Review 16 (4), 51-76, 2013
362013
The olive growing agri-industrial district of Jaén and the international olive oils cluster
J Carlos Rodriguez-Cohard, M Parras
The Open Geography Journal 4 (1), 2011
352011
La comercialización de los aceites de oliva en Andalucía: la situación de las cooperativas
FJ Torres, O Senise, A Mozas, M Parras, EM Murgado
Málaga: Unicaja, 2000
332000
El comportamiento del consumidor de alimentos ecológicos en España: un estudio exploratorio a partir de variables sociodemográficas y económicas
MV Zamora, MP Rosa, FJT Ruíz
Conocimiento, innovación y emprendedores: camino al futuro, 169, 2007
312007
La demanda de aceite de oliva virgen en el mercado español
M Parras Rosa
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, Madrid 445, 1996
281996
Los factores impulsores e inhibidores del consumo de alimentos ecológicos en España. El caso del aceite de oliva
MV Zamora, MP Rosa, FJT Ruiz, EMM Armenteros
Interciencia 36 (3), 178-184, 2011
262011
You are what you eat: The relationship between values and organic food consumption
M Vega-Zamora, M Parras-Rosa, FJ Torres-Ruiz
Sustainability 12 (9), 3900, 2020
242020
Posicionamiento de envases en el mercado del aceite de oliva virgen extra: un estudio exploratorio
M Parras-Rosa, M Vega-Zamora, FJ Torres-Ruiz, ...
ITEA 109, 107-123, 2013
232013
Los canales de comercialización de los aceites de oliva españoles
JC Rodríguez Cohard, M Parras Rosa
Cuadernos de Estudios Agroalimentarios (CEA), 93-102, 2012
222012
El aceite de oliva como elemento nuclear para el desarrollo del turismo
EMM Armenteros, FJT Ruíz, MP Rosa, MV Zamora
Turismo Gastronómico: Estrategias de marketing y experiencias de éxito, 191-220, 2011
212011
El comportamiento del consumidor y la demanda de aceites vegetales en España: oliva virgen versus oliva/girasol
MP Rosa
Revista española de estudios agrosociales y pesqueros, 161-193, 2001
202001
Key determinants of organic food consumption: The case of olive oil in Spain
M Vega-Zamora, FJ Torres-Ruiz, M Parras-Rosa
HortScience 53 (8), 1172-1178, 2018
172018
Designations and consumer perceptions: An experimental study and implications for agricultural policy
C Marano Marcolini, M Parras Rosa, E Lopez-Zafra
British Food Journal 117 (3), 1188-1204, 2015
172015
Cultura cooperativa y eficiencia empresaria: una contrastación en el cooperativismo oleícola
AM Moral, JM Fuentes, OS Barrio, MP Rosa, EMM Armenteros
REVESCO. Revista de Estudios Cooperativos, 41-60, 2005
172005
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20