Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot67 articles
31 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Silvia Pastoriza de la CuevaUniversidad de GranadaCorreu electrònic verificat a go.ugr.es
- Francisco J. MoralesScientific Researcher, Spanish National Research CouncilCorreu electrònic verificat a ictan.csic.es
- Daniel Hinojosa-NogueiraCorreu electrònic verificat a ugr.es
- Beatriz Navajas PorrasPersonal Investigador, Universidad de Granada.Correu electrònic verificat a ugr.es
- Miguel Navarro AlarcónDepartment of Nutrition and Food Science, University of GranadaCorreu electrònic verificat a ugr.es
- M.Pilar FrancinoFISABIO Public HealthCorreu electrònic verificat a gva.es
- Ana Cervera-MataDepartamento de Edafología y Química Agrícola. Universidad de GranadaCorreu electrònic verificat a ugr.es
- Carmen Cabrera ViqueProfessor of Department of Nutrition and Bromatology, University of GranadaCorreu electrònic verificat a ugr.es
- Paula R. BouzasProfessor of Statistics (University of Granada)Correu electrònic verificat a ugr.es
- alessandra napolitanoProfessor of Organic Chemistry, University of Naples Federico IICorreu electrònic verificat a unina.it
- Mikel Zabala (PhD, Professor of Cycling)Universidad de GranadaCorreu electrònic verificat a ugr.es
- Akos VegvariKarolinska InstitutetCorreu electrònic verificat a ki.se
- Marco d'IschiaProfessor of Organic Chemistry, University of Naples Federico IICorreu electrònic verificat a unina.it
- Gabriel Herrero-Beaumontfundacion jimenez diazCorreu electrònic verificat a fjd.es
- Alfonso ClementeESTACION EXPERIMENTAL DEL ZAIDIN (CSIC)Correu electrònic verificat a eez.csic.es
- Silvia Molino, PhDSilvateam
Segueix
Jose Angel Rufian
Profesor del departamento de Nutrición y Bromatología, Universidad de Granada
Correu electrònic verificat a ugr.es